Plazma dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“

Plazma je dobitnik nagrade za najbolji robni brend u svojoj kategoriji!

  • 1

Plazma, najpoznatiji brend kompanije Bambi, proglašen je za najbolji robni brend u svojoj kategoriji, na ovogodišnjoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“, koju organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom Privredni pregled.

Brend Plazma, važan nosilac imidža kompanije Bambi i jedan od omiljenih regionalnih brendova, ovom nagradom je još jednom potvrdio svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju.

„Posebno smo ponosni što je Plazma ponovo proglašena za najbolji robni brend u kategoriji, jer suvereno vlada srcima naših potrošača već decenijama. Priznanje koje smo osvojili nosi sa sobom i dužnost da opravdamo stečeno poverenje i da ubuduće dodatno ulažemo u razvoj naše kompanije i njenih brendova”, istakli su u kompaniji Bambi.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    10. jun 2015 | 22:39

    Moja koleginica je iz Praga dosla u Srbiju da radi kad je probala Plazmu rekla mi je da je to najbolji keks koji je ikad jela i ja mislim tako i jedem ga skoro svaki dan zajedno sa mojom decom iako imam 40 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA