ANĐEO MIRA I PRAVDE: Papa Franja poklonio Putinu nešto što se neće svideti Amerima!

Tokom privatnog razgovora koji je trajao 50 minuta, papa Franja je rekao da "sve strane moraju biti predane sporazumu iz Minska"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GORKI
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zlatna Zlatic

    12. jun 2015 | 23:13

    Kad bi blago Vatikana bilo podjeljeno na siromahe - e, onda bi papa bio frajer. Sve drugo je zamazivanje ociju....radi postizanja nama mozda jos nepoznatog cilja. To ni malo nije slicno zivotu Isusa Krista. Ne razumijem kako se moze smatrati Kristov zamjenik....Citajte bibliju i otvorite oci. Upoznajte Isusa Krista....da ga prepoznate kada uskoro dodje. Po bibliji...po znacima posljednje

  • mirjana herceg8

    12. jun 2015 | 06:02

    sve to jako lijepo " zvuci" i " izgleda" na povrsini.....ljudi Vatikan je to....veoma mocan i u samom vrhu piramide vlasti u svijetu...rame uz rame sa Elitom koja radi o glavi cijelom covjecanstvu a narocito onima koji vide dalje i u buducnost i u proslost...I znaju vise....latinsko tradicionalno licemerje na dijelu...mnogo puta su Pravoslavni naivno nasjeli na lijepe tijeci i ljubazno lice i pokajali se...ovo nije nikakav poziv na mrznju....nego poziv na razum i mudrost...i jos nesto posljednjih nekoliko papa ( namjerno malim slovom) se nije bas " proslavilo i sav taj nemoral, izvitoperenost i nastranost u redovima katolickog svestenstva nekako je trebalo prikriti i baciti u sjenu...zato su i postavili ovog i ovakvog papu za promjenu...blaga lica i jos blaze rijeci, da zamazu oci...mozda je on zaista fin covjek i dobar svestenik ...dapace vjerujem da jeste....jer trebalo je donekle povratiti poljuljano povjerenje u katolicizam, papstvo i hriscanstvo generalno...sve se radi sa predumisljajem, planirano i u koordinaciji sa ovima koji vuku konce ...iz Sjene......ogroman broj ljudi...i kod nas i drugdje je zaokupljen svojim licnim egzistencijalnim problemima nesposoban i bezvoljan da vidi sta se sve desava dalje od njegova novcanika, serpe i kreveta....sveden samo na fizioloske potrebe.....prima sve sto mu se ponudi....ne pita zasto i odakle....samo da se osjeti sitim....kako ce se posle osjecati i kako ce to platiti...je sasvim druga prica .....i poglavlje za sebe....

  • топлистанадреалиста

    11. jun 2015 | 14:45

    Поклонио се он Миговима, Сухојима, Булавама, Бук системима, с-400, с-500, армати, Т-90........да не набрајам даље!! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA