HIT: Nakon razvoda prodao sve na Ibeju, kupio ostrvo i zaljubio se opet

Ijan Ušer, nakon što ga je žena ostavila, prodao je sve što je imao na Ibeju i krenuo na put oko sveta. Tokom svog putovanja, nakon što je pronašao ljubav svog života, odlučio je da kupi karipsko ostrvo

  • 0

Ijan Ušer (48), prodao je na Ibeju ceo svoj život, auto, kuću, posao i prijatelje. Sve to je proizašlo iz njegove "krize srednjeg doba". Kada ga je ostavila žena Laura šest godina nakon što su prešli iz Britanije u Australiju, promenio je svaki delić svog života. Započeo je novi život, a kako kaže, jedini prtljag za put su mu bile golf palice.

Slomljenog srca, iznajmio je privatni avion i počeo da putuje počevši od Dubaija, a nakon četiri godine putovanja njegov život se u potpunosti preokrenuo. Pronašao je ljubav svog života i kupio ostrvo na Karibima, samo za sebe.

Za samo četiri godine, uspeo je da ostvari 93 želje sa svoje liste od 100 želja, a sve je to planirao da ostvari za ukupno 100 nedelja. Lista je sadržala i upravljanje avionom, ronjenje sa crvenim krabama i mnoge druge neobične aktivnosti.

Od prodaje svoje imovine dobio je 192.000 dolara, nakon što je putem Ibeja prodao svoju trospratnu kuću u zapadnoj Australiji. Na Ibeju samo nije prodat njegov motor, džet-ski i  i "Mazda".

Pre nego što je potrošio sav novac, u Panami je kupio dva hektara zemljišta za 30.000 dolara i sagradio kuću. Takođe, uz kuću pronašao je i novu ljubav, Mou.

- Sreli smo se na Floridi, proveli nedelju dana na Jamajci, zatim smo otišli na Kostariku, i ljubav je procvetala - kaže Ušer. Nisam hteo da odem da živim negde gde bih morao da radim kako bih preživeo. Dobio sam ponudu da kupim malo ostrvo za simboličnu sumu i to je bilo sasvim prihvatljivo - objašnjava Ušer razlog kupovine zemljišta u Panami.

Kako ističe, nijednog trenutka se nije pokajao za sav put koji je prešao i smatra da mu je razvod braka otvorio novu epohu života.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA