Najluđi lopov u Srbiji! Posle 5 godina izašao iz zatvora i već ukrao klavijaturu, dečji motor, televizor...

S. I. (26) koji se nalazio na petogodišnjem izdržavanju kazne, ponovo je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati

  • 2

Nišlija S. I. (26) koji je pre samo mesec dana izašao iz zatvora gde je izdržavao petogodišnju kaznu zbog serijskog lopovluka, izvršio je još osam krađa.

Kako je saopštila niška policija, on je 7. juna ove godine na Autobuskoj stanici otvorio staklo šaltera odeljenje za prodaju karata i od radnice, koja je brojala pazar oteo 50.000 dinara, azatim pobegao. Nakon njegovog hapšenja ustanovljeno je da je reč o serijskom kradljivcu koji je u noći između 4. i 5. juna iz jedne porodične kuće ukrao klavijaturu.

On je 31. maja iz jedne kuće ukrao 15.000 dinara, a istog dana iz druge i dečji motor na akumulator. Takođe je i iz dve kuće ukrao televizor i šest hiljada dinara, a odžepario je jednog Nišliju kojem je ukrao platnu karticu i podigao mu sav novac s računa.

Serijskom lopovu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA