OPTUŽEN LEKAR: Tukao i silovao ženu na parkingu beogradske Infektivne klinike!

Čim je ušla u njegov automobil počeo je da je udara. Rekla je da je tražio da ga oralno zadovolji, a kad je odbila počeo je ponovo da je udara

  • 39

Protiv doktora Ratimira Popovića (46) više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog silovanja Tanje M. (31).

Prema tvrdnjama koje se navode u optužnici, Popović je Tanju M. silovao u svom automobilu, 3. aprila u ranim jutarnjim časovima. Sve se odigralo na parkingu Infektivne klinike u Beogradu.

Žena je u policiji ispričala da je optuženog, koji je doktor opšte prakse na privatnoj klinici u Beogradu, upoznala u jednom prestoničkom kazinu u koji je došla sa svojim suprugom.

Ona se sa svojim suprugom te večeri kockala. Kada su izgubili sav novac vratili su se kući. Muž joj je zaspao, a ona je odlučila da se vrati u kazino kako bi pokušala da povrati izgubljeni novac.

Muškarac koga je ranije te večeri primetila da je posmatra i dalje je bio tu. Kada je ponovo izgubila sav novac krenula je kući. Ubrzo joj je prišao taj isti muškarac koji je ponudio da je odveze do kuće.

 Foto: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici Foto: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Prihvatila je jer joj je delovao pristojno i ništa nije ukazivalo da može doći do silovanja.

Čim je ušla u njegov automobil počeo je da je udara. Rekla je da je tražio da ga oralno zadovolji, a kad je odbila počeo je ponovo da je udara.

U jednom momentu uspela je da se otrgne i pomoć potraži od portira Infektivne klinike.

Prema nezvaničnim informacijama, Popović je u policiji i kasnije u Tužilaštvu negirao delo koje mu se stavlja na teret. Tvrdio je da joj je ponudio da je odveze kući, kao i da je sama pristala da ga oralno zadovolji u kolima. Navodno, kako je ispričao, sve je to snimio mobilnim telefonom.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    12. jun 2015 | 07:34

    NEŠTO TU SMRDI . ŠTA ĆE ONA U KOCKARNICI PA POSLE U NJEGOVIM KOLIMA,A MUŽ KOD KUĆE SPAVA.HE HE.

  • Marko

    12. jun 2015 | 07:21

    Suprug spavao,a ona se vratila u kockarnicu...sta si trazila to si i dobila.Verovatno je od njega pozajmila pare,i morala je da se oduzi coveku....

  • TOX

    12. jun 2015 | 08:06

    Malo je muškaraca koji nisu bili u situaciji da budu optuženi za silovanje, a danas i nakon mnogo godina. Pravih silovanja je veoma malo. Zakonom treba precizirati da se silovanje može prijaviti u roku od 1 časa zbog tragova, a žrtvu mora da pregleda sudski veštak. Za lažne prijave predvideti kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA