HRVATICA SE ŠOKIRALA: Muškarac me je ukrao zajedno s BMW-om!

Ovaj incident dogodio se u osječkom Donjem gradu ispred zgrade Hitne medicinske pomoći i to nakon što je suprug otete žene, koji je inače lekar u Hitnoj pomoći nakratko parkirao BMW

  • 10

Pravu dramu preživela je Hrvatica iz Osijeka (31) koju je, ukravši automobil u kojem je sedela, oteo muškarac star 25 godina.

DRAMA U KRAGUJEVCU: Oteli mladića, pretukli ga šipkama i terali na oralni seks!

Ovaj incident dogodio se u osječkom Donjem gradu ispred zgrade Hitne medicinske pomoći i to nakon što je suprug otete žene, koji je inače lekar u Hitnoj pomoći nakratko parkirao BMW. On je izašao iz kola kako bi iz ambulante pokupio neke stvari.

Njegova supruga ostala je da sedi na mestu suvozača. Ključ je ostao u automobilu, a vrata sa vozačke strane bila su otvorena.

Nedugo zatim, u automobil je iznenada ušao mladić koji je ukrao automobil.

On je prethodno sedeo u svom vozilu belomanastirskih registarskih oznaka iz kojeg je odjednom izašao i seo za upravljač BMW-a.

Foto: Wikipedia/Suradnik13 Foto: Wikipedia/Suradnik13

Žena u čudu nije znala šta ju je snašlo, a već je bila u situaciji da ju je oteo nepoznati mladić.

Uprkos ogromnom strahu ona je ipak uspela da smogne hrabrosti i da i bude dovoljno snalažljiva. Ona je iskoristila nepažnju lopova i na prvom semaforu pobegla je iz vozila.

Njen suprug je, kada je video da mu nema žene i kola, u međuvremenu pozvao policiju. Na ulicama Osijeka započela je prava filmska potera za beguncem.

Avantura je okončana nekoliko kilometara od Osijeka gde je policija sustigla 25-godišnjaka. On je priveden.

Iako je bilo teško saznati koji je bio motiv 25-godišnjaka za taj čin, hrvatski mediji nezvanično su saznali da su mladiću "glasovi u glavi naredili da to učini".

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb

    12. jun 2015 | 15:40

    U švici gde zivim bi doktora vozača bmw-a ošurili za ovakvu nepaznju,ne bi mu palo na pamet nikad više da ostavi kola tako.prvi prekršaj:ključ u bravi ostao po napuštanju vozila.drugi prekršaj:otvorena vrata,treći:nepravilno parkiranje(čim su vrata otvorena ostala).četvrti:sva potera policije,remećenje javnog reda i mira i celokupna procedura bi se njemu na vrat natovarila zbog gore navedenih prekršaja.tako da bi ga koštalo"suma-sumarum"6-8 hiljada franaka!a lopov bi imao isto da se naplaća...i uz malo sreće ako je neuračunljiv uslovnr jedno 5 godina...

  • MILE-PILE

    13. jun 2015 | 09:34

    Sto ja nemam srece da moju neko ukrade? Dao bi mu i kola pride.

  • Dag

    13. jun 2015 | 12:52

    All inclusive!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA