JAUK MAJKE PORED SINOVLJEVOG TELA PREKRIVENOG ČARŠAVOM: Imala sam petoricu sinova i pet ćerki! A danas...

- Đorđe je bio dobar đak... Kako se približio kraj školske godine, rešio je da to proslavi, pa je u četvrtak popodne s drugovima krenuo na kupanje - ispričala je jecajući majka dečaka koji se utopio u Dunavu

  • 20
Telo, leš, Ibar, utopljenik, utopip se, davljenik, uviđaj, policija Foto: Telegraf

Stravična tragedija zavila je u crno naselje Vrbovsko kod Padinske skele!

Nema meštanina koji nije bio u suzama, nakon što su ronioci izvukli iz Dunava telo desetogodišnjeg Đorđa Pantića.

Mučnom momentu prisustvovala je i majka nesrećnog Đorđa, koja je morala da identifikuje mrtvog sina, prenosi "Blic".

- Imala sam petoricu sinova i pet kćerki, a sada sam ostala bez jednog deteta! - jaukala je neutešna majka pored sinovljevog tela pokrivenog belim čaršavom.

I Đorđa i još devetoro dece, odgajala je sama posle smrti muža.

- Đorđe je bio dobar đak osnovne škole u Vrbovskom, dobro dete. Kako se približio kraj školske godine, rešio je da to proslavi, pa je u četvrtak po podne sa trojicom drugova i jednom drugaricom krenuo na kupanje. Nažalost, nije se vratio. U prvom trenutku njegovi drugovi, uplašeni, ništa nam nisu rekli. Tek nakon našeg insistiranja gde je Đorđe, kazali su da ga je povukao vir - tihim glasom rekao je stariji brat malog Đorđa.

Mališan je prekjuče po podne sa društvom krenuo na Dunav na kupanje. On je, prema nezvaničnim informacija, bio neplivač. Drugari sa kojima je tog popodneva bio na kupanju predveče su se vratili svojim kućama, ali niko od njih nije roditeljima ispričao da je Đorđe nestao. Pošto se Đorđe nije vratio kući, njegova majka je pozvala policiju i to prijavila. Policajci su odmah krenuli da traže dečaka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policajci su krenuli da ga traže duž obale Dunava i na drugoj plaži našli su njegovu garderoba.

Kako je već pao mrak, bilo je teško da ronioci krenu u potragu za njegovim telom. Zbog toga su već juče u zoru angažovani ronioci, koji su, nažalost, posle nekoliko sati potrage, iz vode izvukli telo nesrećnog dečaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    13. jun 2015 | 11:50

    Iskreno, ne razumem ni tu decu...imaju po 10 godina, drugar im se udavio a oni mirno otisli kucama-niti da spomenu roditeljima da im je drugar neplivac nestao u vodi...samo su otisli i nikome nista nisu rekli. Kako se to danasnja deca vaspitavaju...ucimo ih da su tudji zivoti bezvredni, da treba samo sebe da gledamo...a onda se cudimo kad malo odrastu sto ubijaju jedni druge zbog devojke, zbog fudbala...

  • Brčko

    13. jun 2015 | 12:22

    Koji crni drugovi vidjeti da se djecak utapa i ne pozvati pomoc .

  • Maja

    13. jun 2015 | 11:01

    Drugovi nisu prijavili da im je drug nestao u vodi. surovo. Jadna mama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA