Lekar koji je optužen za silovanje, pušten na slobodu!

Dva meseca Popović je proveo u pritvoru zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo

  • 7

Viši sud ukinuo je juče pritvor lekaru R. Popoviću (46), koji je optužen da je na parkingu ispred Infektivne klinike silovao Tanju M. (31). Odluka o ukidanju pritvora usledila je pošto je Više tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Popovića, koji je uhapšen početkom aprila.

Dva meseca Popović je proveo u pritvoru zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo. Tužilaštvo je odmah uložilo žalbu na odluku Višeg suda, a sledeće nedelje biće poznato da li je uvažena.

Popović, koji je kao lekar opšte prakse zaposlen u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, optužen je da je 3. aprila silovao Tanju M. u svom automobilu. Žrtvu je upoznao prethodne noći u jednom kazinu, gde su se oboje kockali, a silovao ju je kada joj je ponudio prevoz do kuće.

Žena je ispričala policiji da je osim seksualnog bila i žrtva fizičkog zlostavljanja, odnosno da ju je Popović i pretukao. Popović je tvrdio da je seks bio na dobrovoljnoj bazi.

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Big

    13. jun 2015 | 13:27

    Veatila se zbog njega (navodno muž zaspao a ona da povrati pare) i onda je navodno silovao smesno skroz

  • xxx

    13. jun 2015 | 12:05

    I ja nesto vise verujem da je bio na dobrovoljnoj bazi, s obzirom na celu pricu...

  • medEcinar

    13. jun 2015 | 15:26

    Sta vam je bre ljudi? Zbog njega se vratila...ukapirala da je covek imucan, ona ga muvala, i kad je pao sex setila se da bi mogla da izvuce nekakvu odstetu ili vansudsku nagodbu!!! Retko kad ce pas da reaguje, ako kuja nije prva mahnula repom! !00% dobrovoljno, !01% proracunato! Da sam na njegovom mestu,ja bih sad tuzio nju za klevetu i povredu casti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA