Uhapšeno 30 graničnih policajaca zbog KORUPCIJE!

Akcija je sprovedena na graničnom prelazu Bački breg

  • 13

U akciji Sektora za unutrašnju kontrolu MUP-a Srbije jutros je uhapšeno 30 pripadnika granične policije, koji rade na graničnom prelazu Bački breg zbog sumnje na korupciju. U akciji je uhapseno ukupno 30 ljudi, među kojima su policajci, carinici, privrednici, civili.

Hapšenje je realizovano u okviru borbe protiv korupcije.

Inače, privođenja su izvršena u vezi sa akcijom suzbijanja krijumčarenja ljudi preko naše teritorije.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. jun 2015 | 18:41

    I ja sam tamo putovao nekad i svi znaju vec godina sta se tamo radi mislio sam da su nedodirljivi hvala bogu da neko reaguje i pohapsi taj ološ

  • Pipa

    14. jun 2015 | 15:52

    Ja sam votac autobusa koji prelazi na granici backi breg. Svake subote ujutru i svake nedelje ujutru prolazimo na tom prelazu vec dugi niz god. Kod nasih je pravilo znas onu fioku ona jos radi tako da mi odna znamo sta se od nas sofera icekuje. To je istina tu i carinici i policija vode svoju politiku. Tacno znaju kada imaju unutrasnju kontrolu i tako prikrivaju svoje mahinacije. Koliko hiljada i hiljada boksa cugareta sam samo prebacio na tom granicnom prelazu bog da mi je na pomoci. Veliki pozdrav za Ljilu , sinisu, gogija,i mnoge druge koji tu rade.

  • Makarije

    14. jun 2015 | 19:06

    Ovde se radi o organizovanom švercu cigareta i pitaj boga čega sve jos.Samo uraditi proveru imovine svim tim likovima i oduzeti sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA