DAVIO ME JE KAIŠEM DOK ME JE SILOVAO: Jeziva ispovest žene koju je suprug maltretirao!

- U početku veze, bio je muškarac iz snova. Bili smo zaljubljeni i osećala sam se sigurno. Jedva sam čekala da mu budem žena, a onda se sve promenilo - počinje svoju ispovest B.Š.

  • 9

Beograđanka B. Š. (35) i dalje ima košmare u kojima se njen bivši suprug silovatelj vraća po nju da ispuni ono što joj je obećao -  da je ubije.

OPTUŽEN LEKAR: Tukao i silovao ženu na parkingu beogradske Infektivne klinike!

- U početku veze, bio je muškarac iz snova. Bili smo zaljubljeni i osećala sam se sigurno. Jedva sam čekala da mu budem žena, a onda se sve promenilo - počinje svoju ispovest B.Š.

Prema njenim rečima, kad je svog muža upitala zašto se ponaša čudno, rekao joj je da ima tajne, koje se boji da joj otkrije. Nakon što ga je ohrabrila da to učini, poverio joj se da ima specifične seksualne sklonosti, ali njoj to nije predstavljalo problem - ili  je barem tako mislila.

TUKAO JU JE LAPTOPOM, DAVIO, PA SILOVAO: Stravičan zločin na kruzeru (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Kad sam shvatila da nisam za to, počeo je potpuno drugačije da me gleda. Jednom sam odbila da odem u krevet s njim i tada sam dobila prve batine. Vezao me je za nogare od stola i šibao kaišem. Potom me je šamarao i gazio dok nije video krv. Vezao mi je kaiš oko vrata i toliko ga stezao da sam gubila dah, a za to vreme me je silovao - priča ova nesrećna žena.

Narednog jutra, muž manijak ju je upozorio da će joj zaklati porodicu ako ikome ispriča šta se dogodilo, a da će nju ostaviti za kraj.

- Od straha ga nisam prijavila, pa su batine i silovanje postali svakodnevica. Radeći sve to, svakodnevno mi je govorio da me voli! - priseća se B.Š.

SILOVAO JU JE I GURNUO BAKLJU U NJU: Ali ona mu ništa ne može jer su u braku!

Iz ovog pakla spasena je kad se najmanje nadala.

- Baka od 70 godina, koja je živela do nas, pokucala je na naša vrata i samo mi rekla "sine, pakuj se". Neposredno pre toga muž je otišao na posao i samo sam briznula u plač. Spakovala sam se, a baka me je odvela prvo u policiju, pa u Centar za socijalni rad. Uz pomoć mojih roditelja, podigli smo tužbu protiv njega, a postupak još traje - kaže B.Š.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeka

    15. jun 2015 | 14:49

    Bravo za Baku Hrabrost! Tako trebaju svi da postupe.

  • Nada

    15. jun 2015 | 14:07

    Nasilnici najcesce prete zeni da ce joj pobiti porodicu ako ih prijavi i tako ih drze kao taoce. Svaka cast bakici a sta reci za nase sudstvo sa kafkijanskim procesima. Umesto da se sve radi po hitnom postupku zrtve se tresu od straha a zlotvor na slobodi dok se ne presudi posle ko zna koliko godina. Jednom nasilnik ne izadje na ročište jer je bolestan, drugi put je njegov advokat bolestan, treci put traže izuzece sudije itd.

  • UNITEDSTATESOFSEBIA

    16. jun 2015 | 01:43

    Svi ti silovatelji verovatno u nekom trenutku moraju da zaspe------------+

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA