Konobar umesto vina sipao deterdžent, gost popio GUTLJAJ i UMRO u mukama!

Sredstvo za pranje sudova je bilo bez boje i mirisa što je uzrokovalo da ni konobar ni žrtva nisu shvatili da u boci nije vino

  • 1

Andres Lorente (50) seo je u jedan kafić u Španiji i naručio čašu belog vina. Međutim, konobar mu je poslužio industrijsko sredstvo za čišćenje zbog čega je nesrećna mušterija na kraju preminula.

Evo šta se stvarno dešava u vašem telu kad pijete! I kakve to ima veze sa seksom!

Do greške je došlo jer je deterdžent za pranje stavljen u praznu bocu vina koja je potom stavljena u frižider. Uprkos svojoj snazi i intenzitetu, sredstvo za pranje je bez boje i mirisa što je uzrokovalo da ni konobar ni Andres nisu shvatili da u boci nije vino.

Žrtva, razvedeni otac dvoje dece, hitno je prevezen u lokalni medicinski centar sa strahovitim opekotinama dušnika, grla i želuca, a nakon što mu se stanje pogoršalo prebačen je u bolnicu kraj Vinarosa.

Foto-ilustracija: Foter/ Foto-ilustracija: Foter/

Lokalne su vlasti potvrdile da su uhapsile vlasnika kafića zbog sumnje na ubistvo iz nehata, ali je pušten kući nakon ispitivanja i plaćanja kaucije. Predviđeno je da se ponovno pojavi pred sudijom istrage radi dodatnog ispitivanja.

Kafić je zatvoren nakon incidenta dok su boca sa sredstvom za čišćenje i čaša iz koje je preminuli konzumirao tečnostu odneseni na dodatnu analizu.

- Sve upućuje da je tragedija izazvana nemarom pre nego namerom. Izgleda da je deterdžent u boci vina stavljen u frižider i da je to prouzrokovalo nesrećne posledice.

Foto: Foter.com/ Toni Blay Foto: Foter.com/ Toni Blay

Otežavajuća okolnost je i činjenica da sredstvo za pranje izgleda kao vino koje je žrtva naručila. Prema našim saznanjima preminuli je uzeo tek mali gutljaj - kazao je izvor blizak istrazi.

Hose Antonio Martin, direktor odeljenja gastroenterologije u Opštoj bolnici Kastelon navodi kako i mala količina deterdženta može biti smrtonosna.

- Opekotine nastaju gotovo odmah. Ukoliko je reč o jačem deterdžentu, tečnost može probiti zid jednjaka i želudca i izazvati krvarenje - kazao je Martin.

Službena potvrda uzroka smrti biće dan nakon obavljanja obdukcije.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    17. jun 2015 | 14:03

    Koliko znam, svi deterdzenti za sudove imaju boju i miris a kad se sipaju stvaraju penu. Koja je ovo glupost. Drugo, nemaju u sebi kiselinu da mu izgore dusnik i zeludac. Cudna prica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA