LANČANI SUDAR U NOVOM SADU: Automobil se okretao u vazduhu, a onda prevrnuo ispred prepunog dečijeg igrališta! (FOTO) (VIDEO)

Do nesreće je došlo kada je vozač "alfa romea" izgubio kontrolu nad svojim vozilom i naleteo na sivi "fijat doblo" i crvenu "dačiju"

  • 2

Danas oko 18 časova u na Bulevaru Evrope u Novom Sadu dogodio se težak lančani sudar u kom je povređena jedna osoba.

Do nesreće je došlo kada je vozač "alfa romea" izgubio kontrolu nad svojim vozilom i naleteo na sivi "fijat doblo" i crvenu "dačiju". Od siline udara automobil se okretao u vazduhu i završio krovom okrenut na asfaltu ipred prepunog dečijeg igrališta.

U udesu je povređena žena koja je vozila "dačiju" koja je zadobila povrede glave. Hitna pomoć je povređenu ženu prevezla u Urgentni centar. Policija je vozača odvela na vađenje krvi.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Svedoci kažu da vozač nije imao kontrolu nad vozilom. "Dačija" je teško oštećena, a od siline udarca se točak "romea" zalepio za "dačiju".

Policijski uviđaj je u toku.

Čitalac Telegrafa poslao nam je fotografije i video snimak sa mesta nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    19. jun 2015 | 09:40

    Isao polako pa je leteo.

  • Mitar

    19. jun 2015 | 07:53

    Eto sta se desava kad jure kao blesavi ugroze i sebe i druge i naprave ogromnu stetu pitam se dali je to potrebno mislim na prebrzu i nasilnicku voznju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA