VESNA RADUSINOVIĆ ZAHVALNA LEKARIMA: Mariću je dobro, već počeo da radi

- Htela sam da se zahvalim zameniku načelnika VMA Srđanu Dinčiću, kao i doktoru Raši Romanoviću. Milomir je odmarao ceo dan a već je počeo da radi neke kastinge za "Parove" - rekla je poznata sprska književnica i supruga urednika televizije "Hepi"

  • 25

Poznati novinar Milomir Marić oporavlja se nakon infarkta koji je doživeo, i zbog čega je primljen na VMA i tamo operisan. U izjavi za Telegraf, supruga urednika televizije "Hepi" Vesna Radusinović je istakla da je on bolje.

MILOMIR MARIĆ DOŽIVEO INFARKT: Hitno operisan na VMA!

- Mariću je dobro. Htela sam da se zahvalim zameniku načelnika VMA Srđanu Dinčiću, kao i doktoru Raši Romanoviću. Prepoznali smo simptome na vreme, odveli ga bolnicu, a lekari su brzo reagovali i spasili mu život. Milomiru je ugrađen stent. Odmarao je ceo dan a već je počeo da radi neke kastinge za "Parove" - rekla je poznata srpska književnica za naš portal.

Foto: Tanjug / Dragan Stanković Foto: Tanjug / Dragan Stanković

Redakcija portala Telegraf želi Milomiru Mariću brz oporavak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    19. jun 2015 | 00:44

    Maricu,ti si covek sa velikim renomeom,nemoj vise te Parove da radis molim te.Nek ti je sa srecom i da povedes racuna o sebi.Cigare izbacuj pod hitno.

  • Rade

    19. jun 2015 | 00:07

    Maricu zelim ti brz opravak!

  • Andjelija

    19. jun 2015 | 13:57

    I vec sprema kasting za novo djubre od emisije. Gde ce sada da skuplja "vip"persone i da nam "edukuje" decu, a nas kao narod da "osvescuje" i trpa u isti kos sa ludacima , droljama, pijandurama i propalitetima! Sav svoj dosadasnji rad , renome i intelekt , bacio si u septicku jamu emisije koju favorizujes, a omalovazavas sve nas koji imamo dobru, vrednu, pametnu i uspesnu decu i koji ne pripadamo miljeu ludaka koji si prigrlio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA