UMISLIO DA DETE NIJE NJEGOVO: Monstrum ubio bebu i tukao trudnu ženu!

- Pao mi je mrak na oči. Tek na kraju sam shvatio šta se desilo. Pre nego što se sve desilo popio sam mnogo lekova protiv depresije - rekao je Kurteši policajcima

  • 9

Kurta Kurteši (25) koji je brutalno pretukao svog dvanaestomesečnog sina D. M., sumnjao je da je dete njegovo. Beba muškog pola D. M., stara svega 12 meseci preminula je nakon višečasovne borbe zbog povreda koje joj je naneo otac.

MONSTRUM BIO DROGIRAN DOK JE TUKAO DETE: Stravični detalji ubistva bebe! (VIDEO)

Ovo je otac koji je krvnički pretukao bebu nasmrt! (FOTO)

Kako prenose "Naše novine", poznanici dečakovih roditelja tvrde da je to motiv zbog kog je Kurteši maltretirao svoju bebu.

Kurteši, koji je narkoman, uhapšen je i određen mu je pritvor do 48 sati. Brigu nad majkom preminulog dečaka Gordanom Milovanović (36), koja je u petom mesecu trudnoće, i njegovim trogodišnjim sinom Dearom, preuzeo je Centar za socijalni rad.

TUGA DO NEBA: Majka ubijene bebe još uvek NE ZNA DA JOJ JE SIN MRTAV!

OTAC PREBIJENE BEBE: Bacao sam je uvis, a onda ispustio na pod!

Beba je imala povrede jetre i slezine, prelom čeone kosti i obostrane prelome slepočnih kostiju. Uprkos naporima lekara, ona je nekoliko časova posle operacije preminula u Urgentnom centru.

Otac je u policiji priznao da je pretukao dete uz obrazloženje da nije znao šta radi.

- Pao mi je mrak na oči. Tek na kraju sam shvatio šta se desilo. Pre nego što se sve desilo popio sam mnogo lekova protiv depresije - rekao je Kurteši policajcima.

HOROR U BEOGRADU: Pretučen dečak star godinu dana!

Ovo je otac koji je ubio svoju jednogodišnju bebu! (FOTO)

Gordana je socijalnim radnicama ispričala da je Kurteši i ranije bio nasilan i da je  muž vezivao za krevet i tukao dok je bila trudna.

- Šta da vam kažem, on je narkoman! I neka su ga uhapsili. I ranije je maltretirao ženu i decu kada je u tom stanju. On puši travu, a možda se bode i u venu. Krao je da bi imao za drogu, policija ga je hapsila zbog toga. Za to vreme je njegova žena išla u narodnu kuhinju po ručak deci da ne bi gladovali - rekao je Kurtešijev ujak.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алексей Паламудов™

    19. jun 2015 | 09:32

    Aj sad jedno 16 dana pišite o toj ciganiji...nema vaznijih vesti u državi, nego Kurta Kurteši?

  • ACA B.

    19. jun 2015 | 12:42

    Sta drugo ocekivati od siptarskog cigana.Kao da im je u genima da muce i prebijaju,siluju i zlostavljaju svoju rodjenu decu.Samo pogledaj te koliko ima tih slucajeva u siptarsko-ciganskim zajednicama

  • Ivan Sd

    19. jun 2015 | 10:57

    E pa devojko,htela si narkića,eto ti ga.Eto vam devojičice,zestoki momci.Koliko je kriv ubica,kriva je i kucka koja je sa njim rodila to jadno dete.Mozda je sam Bog odlucio da pored takve stoke od roditelja,dete uzme k sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA