OBLAČNO, KIŠOVITO, ALI TOPLIJE: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend!

U Beogradu promenljivo oblačno i malo toplije vreme sa dužim sunčanim intervalima. Krajem dana i u toku noći očekuju se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom

  • 0

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Pre podne ponegde na severu očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, a u ostalim krajevima biće suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima.

Posle podne i u zapadnim, a krajem dana i u toku noći i u centralnim krajevima očekuju se mestimično kiša, pljuskovi i grmljavine. Najniža temperatura vazduha kretaće se od 10 do 16 stepeni, a vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni.

I u Beogradu promenljivo oblačno i malo toplije vreme sa dužim sunčanim intervalima i slabim i umerenim severozapadnim vetrom. Krajem dana i u toku noći očekuju se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Najniža temperatura vazduha biće oko 15, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 26. juna, za dane vikenda biti promenljivo oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

U nedelju će u većini krajeva biti suvo, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom očekuju se ponegde, uglavnom na jugu i u planinskim predelima.

Od ponedeljka se očekuje pretežno sunčano vreme, uz postepeni porast temeperature vazduha.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA