RAZBESNELI OVAN UDARIO ŽENU: Nećete verovati koliku kaznu sad mora da plati komšija!

Razbesnela životinja utrčala je u neograđeno dvorište S. S. zaletela se na nju i udarila je, a ona je od siline udarca završila sa slomljenom rukom na zemlji

  • 6

Meštanku aleksinačkog sela Mozgovo S. S. napao je ovan, vlasništvo njenog komšije T. M. i slomio joj ruku zbog čega je žena zbrinuta na ortopedskom odeljenju Zdravstvenog centra u Aleksincu.

Razbesnela životinja utrčala je u neograđeno dvorište S. S. zaletela se na nju i udarila je, a ona je od siline udarca završila sa slomljenom rukom na zemlji. Vlasnika ovna prijavila je policiji pa će protiv njega biti podneta prijava zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Kako saznajemo, žena je sređivala dvorište kada se ovan bez ikakvog povoda zaleteo na nju.

Ona je odmah osetila jake bolove u ruci zbog čega obratila lekaru opšte prakse nakon čega je upućena u Zdravstveni centar u Aleksinac gde je dijagnostika pokazala da je zadobila prelom zgloba leve ruke koji je okarakterisan kao teška telesna povreda.

Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Alex E. Proimos Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Alex E. Proimos

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu se izjasnilo da napad na oštećenu ne predstavlja krivično delo i uputilo je da zadovoljenje ostvaruju privatnom tužbom.

Međutim, sudija za prekršaje je ustanovio da je došlo do kršenja Zakona o javnom redu i miru koji s odnosi na držanje opasnih životinja bez nadzora ili zaštitnih sredstava. Zakon predviđa da će neodgovorni vlasnici opasnih životinja, u koje spada i ovan, biti kažnjeni novčanom kaznom do 20.000 dinara.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA