''KIKINDSKI MLIN'' među najboljima iz Srbije!

Čuvenom kikindskom brašnu dodeljena nagrada „Top Corner“!

  • 1

Na svečanom proglašenju dobitnika priznanja „Najbolje iz Srbije 2014“, “ČUVENO KIKINDSKO BRAŠNO” a.d. “Kikindski mlin“ je dobilo nagradu “Top Corner”.

Ovom prestižnom nagradom “Kikindski mlin” je među konkurencijom od 160 prijavljenih robnih i korporativnih brendova još jednom dokazao visok kvalitet svojih proizvoda. Kvalitet potvrđuju i brojna druga priznanja, nagrade i medalje, kao što su Pehar Novosadnskog sajma za visok kvalitet mlinskih i testeničarskih proizvoda, dve velike zlatne medalje i pet zlatnih medalja za proizvode od brašna i testenine koje je ova kompanija nedavno dobila na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Proizvodi sa zaštitnim znakom Kikindskog mlina i dominirajućim sloganom "Čuveno kikindsko brašno" danas su sinonim za vrhunski kvalitet i tradiciju a zahvaljujući priznanju “Top Corner” kikindsko brašno dobilo je tržišnu i promotivnu podršku i zauzimaće posebno mesto u maloprodajnim objektima vodećih trgovinskih lanaca u Srbiji.

Savremena mlinska prerada odabranih sorti žita rezultirala je da Kikindski mlin danas ima raznovrstan asortiman proizvoda visoko nutritivnih vrednosti koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Божа Бадовинац

    19. jun 2015 | 15:02

    "Кикиндски млин" је хрватска фирма чији је власник Ивица Тодорић. (презиме из околине Чачка, Ваљева, Пожеге) Тако да слично принципу који важи за ИДЕА-у, ФРИКОМ, МГ Мивелу, Фриком, Дијамант ја то не купујем.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA