Ubica čekao 34 godine na krvnu osvetu

Imer.Lj. je zadržan u pritvoru nakon što je hicima iz pištolja usmrtio Bektaši I. koji je 1978. godine ubio njegova dva brata

  • 0

U centru Bujanovca hicima iz pištolja ubijen je 53-godišnji Bektaši I. iz sela Nesalce opština Bujanovac, izjavio je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

- U Bektašija je u Kosmetskoj ulici, kod broja 24, više hitaca iz pištolja ispalio Imer Lj, takođe star 53 godine, iz istog sela - kazao je Stamenković i naglasio da je ubica posle ispaljenih hitaca, ostao na mestu zločina i tu sačekao pripadnike policijske stanice iz Bujanovca.

Policijska uprava Vranje saopštila je da je doneto rešenje o zadržavanju osumnjičenog.

Jedan Albanac, očevidac zločina tvrdi da je u pitanju krvna osveta, na koju je ubica čekao 34 godine.

- Bektaši I. je 1978. godine ubio brata i brata od strica Imera Lj, a njegovog oca teško ranio, posle čega je pobegao na Kosovo i tamo živeo - kazao je očevidac.

Prema njegovim rečima, ubica Imer, koji živi i radi u Švajcarskoj, došao je na odmor u zavičaj i danas je u centru Bujanovca slučajno sreo Bektašija.

Uviđaj na mestu zločina obavio je istražni sudija Višeg suda u Vranju Staniša Muhajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA