ISPOVEST MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Zaključali su je u stanu, skinuli golu, pa je terali na oralni seks!

Majka kaže da se sve dogodilo 28. maja u stanu mlađeg dečaka, a za to je saznala tek 15 dana kasnije. Tada joj je ćerkina drugarica pokazala sliku na kojoj njena devojčica oralno zadovoljava dva dečaka

  • 9

Dvojica učenika osnovne škole u Svrljigu, namamili su dvanaestogodišnju školsku drugaricu u stan jednog od njih gde su je svlačili, terali da ih seksualno zadovolji, a zatim su fotografije postavljali po društvenim mrežama.

- Moju 12-godišnju ćerku su dvojica školskih drugova namamili u stan, zaključali skinuli golu i na ucenu primorali da ih oralno zadovoljava. Sve su to snimili i slike podelili po školi i društvenim mrežama. Uništili su život našoj porodici i tražim najstrožu kaznu za male manijake - priča za Informer ogorčena majka iz Svrljiga.

UŽAS U SVRLJIGU: Osnovci terali drugaricu (12) da ih seksualno zadovolji, pa slike kačili na internet!

Devojčica pohađa šesti razred osnovne škole. Jedan dečak je šesti razred i njen je vršnjak, a drugi je osmak i ima 14 godina. 

Majka kaže da se sve dogodilo 28. maja u stanu mlađeg dečaka, a za to je saznala tek 15 dana kasnije. Tada joj je ćerkina drugarica pokazala sliku ćerke na kojoj oralno zadovoljava dva dečaka.

Devojčica je ćutala dve nedelje jer ju je bilo sramota da mi se poveri. Primetila sam da se u tom periodu promenila. Ućutala se, bila je tužna, iako je po prirodi vesela devojčica. 

Majka kada je saznala šta se dogodilo njenoj ćerki, prvo je pozvala jednog, pa drugog dečaka, a potom je otišla u policiju i prijavila slučaj. 

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Ćerka se tek poverila majci, kada je videla sliku:

Rekla mi je da su je odveli u stan ovog mlađeg dečka. Kada su ušli unutra zaključali su  vrata i naredili joj da se skine. Zapretili su joj da će neke njene sramotne situacije staviti na Fejsbuk ako ih ne bude slušala. Ona se prestravila, a oni su posle sa njom radili šta su hteli - kaže majka nesrećne devojčice.

Ona ističe da su ona i ćerka doživele veliku traumu.

- Osećam se osramoćeno, čula sam da postoji i video snimak, ne znam šta ću ako se pojavi na društvenim mrežama. Jedino mi preostaje da se otrudim da njeni mučitelji ne prođu nekažnjeno - kaže majka zlostavljane devojčice.

U Centru za socijalni rad saopšteno je da je njihova dužnost da sudiji za maloletnike predlože meru ukoliko se utvrdi da je počinjeno  krivično delo. Mogući oblici kažnjavanja su pojačan nadzor staratelja ili roditelja ili upućivanje u vaspitno-popravni dom.

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    20. jun 2015 | 09:25

    Pojacan nadzor??? Pa oni da imaju bilo kakav nadzor ne bi im ove bolesne ideje padale na pamet...Sta se ovo desava ljudi moji? :(

  • dom

    20. jun 2015 | 10:37

    Nema potrebe da se zamaraju sa ovim pojačanim nadzorom,pravac popravni dom tamo ima sve šta je potrebno za prevaspitavanje. Pod uslovom da je sve ovo istina i da ovo nije dečija "igra" koja se malo otela kontroli.

  • Suza

    20. jun 2015 | 17:44

    Iako su maloletni, veoma dobro su znali sta rade. Iskoristili je, unistili detinjstvo i sve to objavili uz ucene. Sta ce raditi kada predju granicu punoletstva? Isto to, jos i gore. Da sam na mestu njene majke, stampala bi flajere i delila po gradu, sa punim imenom i prezimenom. Ako svi znaju ko je ona, neka znaju ko su oni. Nadam se da ce ih i zakonski goniti, i da se nece vaditi na to da su maloletnici. To je nebitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA