Spas za kičmu napokon u Srbiji!

Zahvaljujući sve razvijenijoj tehnologiji, novootvorena klinika West Medic primenjuje najkomletniji program lečenja diskus hernije, degenerativnih promena, sportskih i ortopedskih povreda kombinacijom najsavremenijih metoda lečenja

  • 4

Klinika "West Medic" primenjuje najmodernije svetske metode u lečenju diskus hernije koje efikasno oslobađaju od bola i dovode do potpunog povratka pokretljivosti.

Diskus hernija, odnosno oštećenje diskusa u kičmi usled degenerativnih promena ili povreda, jedna je od najrasprostranjenijih bolesti savremenog doba.

Može se javiti u bilo kom predelu kičme i to najčešće između 30. i 45. godine života. S obzirom na navike koje nameće tempo savremenog života, danas je sve češća kod mlađih osoba. Stručnjaci tvrde da danas oko 80 odsto stanovništa pati od ove bolesti.

Lečenje diskus hernije traje dugo i porazumeva izbegavanje napora i pokreta koji pogoršavaju stanje, kao i uzimanje lekova protiv bolova. Do sada se kao najrasprostranjeniji način lečenja preporučivala fizikalna terapija koja deluje na bolno mesto, poboljšavajući funkciju kičme.

Međutim, dosadašnja primena ovih terapija, i pored značajnih rezultata, nije uspevala da tretira probleme u dubljim delovima tela, a da ujedno ne ošteti površinsko tkivo.

Foto: Promo Foto: Promo

Zahvaljujući sve razvijenijoj tehnologiji, novootvorena klinika West Medic primenjuje najkomletniji program lečenja diskus hernije, degenerativnih promena, sportskih i ortopedskih povreda kombinacijom najsavremenijih metoda lečenja HIL laserom, Tekarom, Shockwave terapijom, kao i kombinacijom do sada najpreciznije spinalne dekompresije pomoću Renuva Disc aparata i najkvalitetnije kiropraktike.

Učinak ovih metoda lečenja primetan je odmah, dovodeći do značajnog smanjenja bola i povećanja pokretljivosti od 4 do 72 sata posle tretmana, dok se nakon određenog broja tretmana postiže nestanak bola i potpuni povratak pokretljivosti. Uvodom u individualano doziran program vežbi izbegava se prisutni rizik povređivanja u toku rekreacije.

Uz pomoć novih metoda, pacijentima u Srbiji su sada dostupne terapije koje dovode do momentalnog oslobađanja od bola, mišićne relaksacije, regeneracije tkiva pa i izlečenja.

Američko-srpski tim vrhunskih stručnjaka klinike West Medic, pored primene najsavremenijih tehnologija, uveo je i inovativne metode lečenja koje se primenjuju u svetu, a sada su dostupne i pacijentima u Srbiji, omogućavajući im da bez tegoba nastave da se bave svojim svakodnevnim aktivnostima.

Za više informacija posetiti sajt www.westmedic.rs ili pozovite na broj 011/ 36-26-029 od 9 i 30 do 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA