NAPAD ZBOG NARODNJAKA: Mladić pucao na obezbeđenje jer mu nije dalo da uđe u klub!

Mlađi muškarac je pokušao da uđe u klub, ali obezbeđenje na ulazu nije ga pustilo. On se tada udaljio da bi se nedugo nakon toga vratio s pištoljem koji je uperio u četrdesetpetogodišnjaka i u njegovom smeru ispalio nekoliko hitaca

  • 2

U sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u centru Slavonskog Broda povređena je jedna osoba. Naime, na ulazu u narodnjački noćni klub oko 23.30 sati posvađala su se dva muškarca, piše SB plus.

Nakon teških reči mladić (25) je pucao u člana obezbeđenja (45), izveštava Operativno komunikacijski centar Policijske uprave Brodsko-posavske, a prenosi portal SBplus.

Prema pričama očevidaca, mlađi muškarac je pokušao da uđe u klub, ali obezbeđenje na ulazu nije ga pustilo. On se tada udaljio da bi se nedugo nakon toga vratio s pištoljem koji je uperio u četrdesetpetogodišnjaka i u njegovom smeru ispalio nekoliko hitaca.

Muškarac je zadobio povrede noge, ali je van životne opasnosti. Uplašeni posetioci i očevici nisu se usudili da reaguju jer ih je prepalo oružje.

Povređeni muškarac prevezen u Opštu bolnicu "Dr Josip Benčević" gde mu je pružena lekarska pomoć. S obzirom na to da je nakon pucnjave počinitelj pobegao, policija traga za njim, izavio je za SBplus policijski službenik za odnose s javnošću Antun Jakobović.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA