SRAMOTA ŠTO EU NIJE VIŠE POMOGLA UKRAJINI: Američki senator okrivio saveznike

Mekejn je bio u delegaciji američkih senatora, koji su se danas sastali sa visokim ukrajinskim zvaničnicima, uključujući i predsednika Petra Porošenka

  • 31

Američki senator Džon Mekejn rekao je tokom posete Ukrajini da je sramota što evropski saveznici nisu učinili više da pomognu ukrajinskim snagama u pokušaju da poraze proruske snage na istoku zemlje.

OPET RAT U UKRAJINI: Granate ruše sve pred sobom, 15 ljudi poginulo! (VIDEO)

Mekejn je bio u delegaciji američkih senatora, koji su se danas sastali sa visokim ukrajinskim zvaničnicima, uključujući i predsednika Petra Porošenka.

Američki Senat odobrio je ove sedmice zakon po kojem je odobrena pomoć Ukrajini u vojnoj opremi u vrednosti od 300 miliona dolara.

Taj zakon treba da odobre Kongres i Bela kuća, preneo je AP.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Agencija navodi da se zemlje EU zalažu za diplomatsko rešenje sukoba u Ukrajini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Metohija

    21. jun 2015 | 09:21

    Da li je moguce da te funkcija americkog senatora oslobadja odgovornosti od svega izrecenog i svega uradjenog?Bilo ko drugi bi za ono sto ovaj radi,u najmanju ruku bio zatvoren zbog govora mrznje i podrivanje medjunarodnog mira,a bilo bi materijala i za istragu korupcije i primanja mita radi lobiranja u senatu SAD,u ime bilo kog svetskog maloumnika i smutljivca, koji na nesrecu moze da plati visoku cenu,koja vazi za senatore i kongresmene.Na svojoj smo se kozi uverili da ih istina uopste ne zanima,vec samo laz.Sto je laz veca to je i cena visocija.Uostalom jesu li se to oni proglasili svetskom vladom,pa idu po svetu i dele kritike i instrukcije,a ostali bezkicmenjaci(u vidu predsednika i premijera zapadnih vlada i onih koji im teze), prihvatili podredjenu i inferiornu ulogu koju su im ove korumpirane siledzije sa samozvanom ,,titulom" svetskih lidera dodelile?

  • Lola

    21. jun 2015 | 09:53

    Zvone samari ruski sa krima..hahaha posle krima sve se klima...nema vise americkog kur...a.Bice jos samara..samo polako..tek je pocelo..proces raspada ameicke i fasiticke sile je poceo..zato se i dozvolilo da se fasizacija ozivi..najbolji primjer je hrvatska.../ samo budalu zmija ugrize dva puta iz iste rupe , a hrvati to nisu naucili /

  • топлистанадреалиста

    21. jun 2015 | 11:26

    Па помозите ви идиоти!!! Гурате паћенике и будале да гину за вас!!!! Пошаљите ту вашу "шесту флоту", шта чекате??? Лимун можда???....... бандо фашистичка!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA