ZNALA SAM DA ĆE DA UBIJE NJU ILI DETE: Potresne ispovesti porodice nastradale bebe

- Kada mu je Gorjana rekla da dete koja nosi nije njegovo, on je potpuno poludeo. Prvo joj je krvnički zabio nož u butinu, a onda je hteo nožem da je ubode u stomak kako bi izgubila bebu - pričaju baka i deka jednogodišnje preminule bebe

  • 10

Zoran i Silvija Milanović, roditelji Gorjane Milanović, tvrde da je njihova ćerka godinama bila žrtva fizičkog nasilja od strane njenog muža Kurtešija K., a da o tome niko nikada od nadležnih nije bio obavešten.

UMISLIO DA DETE NIJE NJEGOVO: Monstrum ubio bebu i tukao trudnu ženu!

TUGA DO NEBA: Majka ubijene bebe još uvek NE ZNA DA JOJ JE SIN MRTAV!

KOMŠIJE NAŠLE MODROG DEČAKA KOJI JE JEDVA DISAO I MAJKU KOJA VRIŠTI I PLAČE: Jezivi detalji pretučene jednogodišnje bebe!

- Kada mu je Gorjana rekla da dete koja nosi nije njegovo, on je potpuno poludeo. Prvo joj je krvnički zabio nož u butinu, a onda je hteo nožem da je ubode u stomak kako bi izgubila bebu - pričaju Zoran i Silvija Milanović, roditelji Gorjane Milanović, čije je jednogodišnje dete na smrt pretukao Kurteši Kurtić (25).

Porodica Gorjane Milanović prepričava sve drame koje je preživljavala njihova ćerka.

- Nekoliko puta je preživljavala sigurnu smrt. Jednom ju je toliko ubo da joj se videla bela kost.  Od smrti su je spasli njegovi roditelji - priča Gorjanin otac.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kada je od muke počeo da zamuckuje, reč je preuzela Gorjanina sestra, Sanela, ispričavši da tom prilikom njenoj sestri nije ukazana lekarska pomoć.

- Niko nije smeo da je odvede kod lekara. Tada je otišla od njega i vratila se kod nas u Mladenovac - kroz suze objašnjava Sanela.

Dalje nastavljaju da je kod roditelja bila za vreme i nakon porođaja, i da se vratila kod Kurteše kada je dete napunilo osam meseci.

- Znala sam da će na kraju ubiti ili nju ili dete . Maltretirao ju je i mučio osam godina koliko su bili u braku. Nakon što ju je ubo nožem iz inata mu je rekla da dete nije njegovo, iako sva deca liče na nju i Kurtešija - priča Gorjanina majka.

Njena porodica nije želela da se ona vraća mužu narkomanu, znajući da će povrediti dete.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Tog dana ostao je sa njim i eto šta se desilo. Bio je dovoljan samo jedan put. Ta narkomančina je ubila moje unuče, mog anđela - sa suzama priča Silvija.

Silvija se takođe i seća se da je jednom Gorjana zamolila njega da ide da zaradi pare da ode kod zubara, na šta je on udario šoljom u glavu.

Podsećanja radi, Kurteši K. je u sredu brutalno pretukao 15-mesečnu bebu koja je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorana Z

    22. jun 2015 | 06:10

    Klasicna prica...I opet pre zlocina godimana zena trpi fizickio i psihicko zlostavljanje i to svi znaju i niko ne reaguje.Strasno.

  • S.C.

    22. jun 2015 | 07:10

    Nemogu da svatim njegovu zenu da zivela SA takvom budalom. Snjom isto nije nesto u redu

  • qwerty

    22. jun 2015 | 02:14

    Samo pitanje za roditelje majke nastradale bebe.Dodje vam kuci cerka sa ranom od noza, ubijena od batina i vi to ne prijavite nadleznima, u cemu je vas problem?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA