HOROR NA GRANICI: Švercovao MRTVU MAJKU na zadnjem sedištu svog džipa!

Prema priči očevidaca, Bugarin je iz Austrije vozio svoju majku kući u mesto blizu Vidina, oko 40 kilometara udaljeno od granice

  • 1

Carinici na graničnom prelazu Srbija-Bugarska ''Vrška Čuka'' otkrili su leš starije gospođe (1937) na zadnjem sedištu džipa koji je vozio njen sin.

Prema priči očevidaca, Bugarin je iz Austrije vozio svoju majku kući u mesto blizu Vidina, oko 40 kilometara udaljeno od granice.

- Njen sin je znao da ne sme pokojnika da prevozi preko granice u sopstvenom vozilu, već da se prema zakonu mora koristiti vozilo specijalne namene. Da bi izbegao zakonske peripetije oko potrebnih papira, ali najviše da bi uštedeo jer su ovakvi troškovi skupi, ovaj čovek je rešio da prevari carinike - kažu nadležni.

Carinicima je vozač od početka bio sumnjiv.

- Njima je bilo sumnjivo ponašanje vozača. On je toliko žurio da pređe granicu da je skrenuo pažnju na sebe. Kršio je ruke, ubrzavao rad prilikom pregleda pasoša, sav je bio u nekom grču. Carinici su najpre posumnjali da švercuje neku vrednu robu ili narkotike. Na pamet im nije palo da čovek švercuje mrtvu majku – saznaje nezvanično "Alo".

Foto-ilustracija: Tanjug/Aleksandar Ćirić Foto-ilustracija: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Kada su carinici otvorili zadnja vrata automobila, Bugarin im je objasnio da mu je to majka, da čvrsto spava i da je nikako ne bude.

- Pregled tela je uradio naš lekar mrtvozorac i zaključio da je smrt nastupila prirodnim putem u blizini Paraćina. Obdukcija nije naložena. Sin se obratio njihovom konzulatu i našoj opštini da bi dobio potrebne papire, i uz izdatu umrlicu angažovao nadležnu firmu za prevoz pokojnika - rekao je dr Stanislav Tadić, direktor Zaječarskog zdravstvenog centra.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA