DRAMATIČNO: Milion izbeglica nadire ka Srbiji! Preti nam HUMANITARNA KATASTROFA

Više od milion izbeglica iz Sirije, Irakai Avganistana nadire u Srbiju preko Turske i uskoro će preći našu granicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Selena

    05. septembar 2015 | 23:55

    @Nenad : Neverovatno koja kolicina zla izvire iz vaseg komentara! Bog neka nas sacuva od takvih stavova i takvih bolesnih umova. O kojim to DEZERTERIMA vi govorite? O ljudima koji spasavaju gole zivote, bezeci od ratova koje vode ostrasceni maloumnici, bolesni i iskompleksirani politicari, tajkuni, pomognuti od vrlih Amerikanaca? Moji sinovi nisu pobegli iz Srbije u vreme ratova devedesetih koje Srbija „nije vodila“. Mobilisani su prinudno od strane danas optuzenih i/ili osudjenih ratnih zlocinaca , zahvaljujuci kojima je citava Srpska nacija proglasena genocidnom. Milosevic, Kapetan Dragan, Karadzic, Pavkovic, Ojdanic, Perisic, Mladic, Arkan, Seselj i gomila drugih. Vecina njih je uzivala u basnoslovno skupim vilama na najelitnijim delovima grada sa milionima dolara pokradog novca po inostranim bankama. Nas predsednik Milosevic usao je medju prvih deset politicara u istoriji sveta po kolicini pokradenog novca! Danas njegova zena i sin uzivaju u Rusiji sa 4 milijarde dolara. Jesu li se nasi vojno sposobni muskarci za to borili? Za koga da se bore ove jadne izbeglice? Za tajkune koji ce krv da im popiju? Kome biste ih vi deportovali? Imate li vi uopste pojma sta se u Siriji desava?. Dosta vise sa Partizanstinom i komunistickom ideologijom. Takvi su nas i doveli ne samo do prosjackog stapa, vec na rub moralne egzistencije, a nasa ce deca citavog zivota biti u svetu obelezena kao potomci monstruma koji su klali i ubijali. Kamo srece da su svi pobegli iz zemlje u vreme ratova devedesetih, danas ne bismo bili najgenocidniji narod Evrope, Hag ne bi bio prepun ratnih zlocinaca, a Srbija ne bi bila bombardovana, razrusena, ruinirana i vracena barem 100 godina unazad.

  • nenad

    23. avgust 2015 | 19:38

    Izbeglice iz Sirije, njih 90 % cine vojno sposobni muskarci, koji se ne mogu nazvati izbeglicama, jer pravi naziv za njih je DEZERTERI. To su KUKAVICE, koje su napustile svoju ratom zahvacenu zemlju, pobegli od borbe sa teroristima, i dosli kod nas. Islamska drzava regrutuje borce iz celog sveta u svoje redove, iz Evrope, Amerike, Afrike, Balkana, svih ostalih krajeva sveta. Sirijska vojska nema taj luksuz. Ovi koji su pobegli iz zemlje, su u stvari oni koji bi tebalo da se bore protiv terorista, to su vojni obveznici, rezervisti, vojske Sirije. Ko ce da vodi njihove bitke, kada svi oni kukavicki napuste svoju zemlju, i ostave na milost i nemilost, nejac, zene, decu, nepokretne starce, verske i kulturne spomenike? Hoce li Turska ili NATO da biju njihove bitke, zasto bi ijedan strain vojnik polozio zivot za zemlju koju su njeni sinovi kukavicki napustili? Ja se pitam gde je granica njihovog kukavicluka, u Srbiji, Nemackoj, Britaniji, Americi, koliko su daleko spremni da beze? Ako sutra Islamska drzava dodje na granicu Srbije, hocemo li i mi slediti njihov primer? Naravno da necemo, ostacemo i boricemo se za svoju zemlju, kao sto rade ljudi. Hoce li oni stati rame uz rame sa nama? Naravno da nece, i ne treba , napustili su svoje, takvi ne trebaju ni nama. Sve vojno sposobne muskarce trena deportovati nazad odakle su dosli, ne zelimo ih u svojoj zemlji.

  • Slavica

    17. avgust 2015 | 06:00

    Treba ih slati dalje, Srbija nema uslove da briine o njima. Ti ljudi traze bolji zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA