BIVŠI MUŽ POGINULE U AUTOBUSU SMRTI: Vrištao i mislio da ga lažu kada je čuo za tragediju!

- Kada smo mu javili, nije mogao da veruje. Vrištao je. Mislio je da ga lažemo - navodi deka nastradale Dragane, Momčilo Pupić

  • 0

Dragana Pupić (35) iz Bačke Palanke poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Bubanj potoka, vraćajući se sa letovanja iz Grčke sa majkom i ćerkom.

Njena osmogodišnja ćerka Lana zadobila je povrede.

POGINULA U SNU DOK JOJ JE ĆERKA SPAVALA U KRILU: Tragična sudbina žene koja je nastradala u autobusu smrti! (VIDEO)

Momčilo Pupić, Lanin deda kaže da je Lanin tata, a njegov sin Ðorđe vozač kamiona i da se on u trenutku nesreće zatekao u Poljskoj, prenose beogradski mediji.

- Kada smo mu javili, nije mogao da veruje. Vrištao je. Mislio je da ga lažemo. Zvao je i bolnicu, razgovarao sa lekarom i onda je njemu poverovao da mu je ćerka mezimica živa. On će se danas vratiti u Srbiju - kaže za medije deda Momčilo.

Foto: Facebook/Dragana Pupić-Poljanski Foto: Facebook/Dragana Pupić-Poljanski

JEZIVA KRVAVA NESREĆA: Prevrnuo se autobus, ima MRTVIH, 61 osoba POVREĐENA! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Da vi znate koliko se Lana radovala što ide na more! Sada je završila prvi razred, a u petak joj je rođendan. Šta nas je ovo snašlo?! Strašno. Samo da ona bude dobro, pa ćemo joj pored njenog tate svi pružiti veliku ljubav kako bi lakše prebrodila smrt majke - dodaje deda Momčilo.

Đorđe i Dragana Pupić razveli su se pre godinu dana, ali je stalno bio u kontaktu sa njihovom ćerkom Lanom i obilazio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA