PREDOSETILA SAM DA MI DETE UMIRE: Jeziva ispovest majke čija se ćerka ubila!

Majko, spasi me - čula sam iz podsvesti, i nešto mi je puklo u grudima. Kao da sam znala da se mojoj ćerki nešto strašno dogodilo - kaže Zlatka Simeunović, majka Slađane Simeunović koja se ubila iz očevog pištolja

  • 4

Devetnaestogodišnja Slađana Simeunović iz sela Prćilovice kod Aleksinca ubila se iz očevog pištolja, a njena majka tvrdi da je predosetila ćerkinu smrt.

- Majko, spasi me - čula sam iz podsvesti, i nešto mi je puklo u grudima. Kao da sam znala da se mojoj ćerki nešto strašno dogodilo - kaže Zlatka Simeunović.

PRONAĐENA MRTVA DEVOJKA (20) NA PUTU KOD ALEKSINCA: Pored tela stajao očev pištolj!

Nesrećna devojka otišla je iz svoje kuće u nedelju pre podne, a njena rodbina pronašla ju je mrtvu istog dana oko 17 sati u šljiviku dva kilometra od njene kuće.

- Predosetila sam da mi ćerka umire, ali nisam znala gde je jer ceo dan nije bila kod kuće. Zaplakala sam iako nisam bila sigurna da je to istina, pa su rođaci krenuli da je traže. Posle jednog sata stigla je kobna vest i moje slutnje su se obistinile - priča kroz suze Zlatka Simeunović, majka tragično preminule devojke.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, freeimages.com/thenys Foto-ilustracija: Milena Đorđević, freeimages.com/thenys

Slađana je s majkom u toku dana bila u komšiluku. Majka je ostala, a ćerka krenula kući.

- Nisam je zatekla kad sam se vratila i odmah mi je bilo sumnjivo jer je uvek ostavljala cedulju s porukom gde je otišla. Nestrpljivo sam je čekala dva-tri sata, i tada mi je puklo u grudima - dodaje majka.

Slađana je u međuvremenu ispod kreveta u spavaćoj sobi pronašla očev pištolj. Stavila ga ispod jakne i krenula u polje izvan sela. Otišla je dva kilometra od kuće, sela na klupu u jednom šljiviku.

Otac Slobodan kaže da nikad nije pomislio da bi mogla da podigne ruku na sebe.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nikad ne bih pomislio da bi Slađana mogla da se ubije. Sve četiri ćerke su dobra deca, odlični đaci, nikakvih problema s njima nisam imao. Slađana je završila prehrambenu školu, u četvrtak je počela da radi u trafici u Aleksincu - kaže očajni otac.

On naglašava da mu nije jasno kako je devojka uspela da repetira pištolj.

- U okviru je bio samo jedan metak. Ni ona niti iko od dece nikad se nije interesovao za oružje. Zato ne razumem kako je uspela da ga otkoči, repetira i puca u sebe - kroz suze govori Slobodan.

Prema jednoj verziji, devojka je prislonila sebi cev pištolja na grudi i opalila. Smrtno ranjena, pala je kraj klupe pored koje je kasnije nađena. Na licu mesta pronađena je gomila boca od vode, sokova, piva, pa i pesticida.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- U prvi mah boca od pesticida je izazvala zabunu da se devojka možda nije otrovala. Međutim, utvrđeno je da je metak opaljen u predelu srca - kaže izvor iz istrage.

Slađana je prethodne noći slavila zaposlenje. Zadržala se do kasno u noć, što je bio povod da je majka grdi i da se posvađaju.

- Čula sam da je zapretila da će se otrovati tim pesticidom - kaže jedna drugarica.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina, Flickr/Geoffrey Fairchild Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina, Flickr/Geoffrey Fairchild

Slađanin stric Dobrivoje kaže da Slađana nije imala razloga da digne ruku na sebe.

- Kosio sam travu u dvorištu. Video sam kad je krenula. Pitala me je imam li još mnogo posla i otišla s jaknom ispod ruke. Nisam mogao da posumnjam ni na šta loše jer je bila vesela. Njene starije sestre su srećno udate, a ona je kao najmlađa bila mezimica - kaže Dobrivoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    23. jun 2015 | 10:36

    Niko se ne ubija bez veze. Roditelji su je pritiskali I kinjili.

  • Tina

    15. avgust 2015 | 17:47

    Svaka cast maji na komentaru,bices i ti roditelj.Budi upola od nasih roditelja i tvoje dete ce biti najsrecnije na svetu.Ne komentarisi nekog kog nepoznajes.Sladj@na je razlog odnela sasobom,a roditelje mi ne dirajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA