OVO JE NAJHRABRIJI RUSKI BORAC: Svojim rukama je napravio celu farmu iako je jako bolestan! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam invalid, ali nisam očajan, verujem da mogu to da uradim. Imam snage i želje da radim i razumem to da moja porodica zavisi od mene - rekao je Vladimir

  • 10

Farmer koji boluje od cerebralne paralize i živi u zabačenom selu Rusije izgubio je svoje bogatstvo, ali nikada nije odustao od svojih ciljeva i snova. Hiljade ljudi je videlo njegovu priču na društvenim mrežama, što je pomoglo da njegov život bude sve bolji, a da farma koju je sam izgradio bude sve veća.

Mislite da vi imate problema? Ovaj dečak ima 6 godina i pije ŠAKU LEKOVA svaki dan (VIDEO)

Vladimir Tonkonog (30) je imao cerebralnu paralizu još kao dete, ali to ipak nije uticalo na njegove mentalne sposobnosti. Oženjen je, ima dve ćerke i živi srećno sa svojom porodicom u blizini grada Pograničnija na istoku ove zemlje. Oni su imali puno problema i zapali su u velike dugove jer je nekoliko njegovih poslova propalo.

Foto: Facebook.com/Vladimirtonk Foto: Facebook.com/Vladimirtonk

- Ja sam invalid, ali nisam očajan, verujem da mogu to da uradim. Imam snage i želje da radim i razumem da moja porodica zavisi od mene - rekao je.

Njegov poziv za pomoć na Fejsbuku je izazvao buru na ovoj mreži, pa je porodica ipak dobila mogućnost da kupi staklenik koji inače nije mogla sebi da priušti.

Foto: Facebook.com/Vladimirtonk Foto: Facebook.com/Vladimirtonk

Svima se iskreno zahvalio na pomoći, a sopstvenim rukama je izgradio klupe, baštenske krevete i pumpe za vodu koje boravak na ovoj farmi čine još prijatnijim. Svakodnevno vežba i objavljuje svoje snimke na Jutjubu, kako bi motivisao i druge ljude sa sličnim zdravstvenim problemima da ne odustaju.

On je obećao svima koji su mu pomogli da će im sve to vratiti i nadoknaditi. Najhrabriji i najistrajniji čovek je ostao uz svoju porodicu i još uvek se bori za njih i njihovu sreću.

Foto: Facebook.com/Vladimirtonk Foto: Facebook.com/Vladimirtonk

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija do Tokija

    23. jun 2015 | 18:29

    Prijatelju, svu srecu ti zelim...Kapa dole

  • Pera Kojot #1

    23. jun 2015 | 20:29

    Svaka cast!

  • ranka yy

    23. jun 2015 | 19:17

    nek mu bog bude u pomoc samo hrabro bog te cuvo brate ruse tebe tvoju tvoju familiju i sve ljude dobre volje koji su ti pomogli ziveli i bog te cuvo brate ruse tebe tvoju familiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA