PROCURELA FOTOGRAFIJA: Ovako je izgledao bosanski ubica dok je GAZIO I UBIJAO LJUDE u Gracu!

Na fotografiji je krupniji čovek kraće brade, koji je uslikan baš u trenutku svog krvavog napada na slučajne prolaznike u Gracu

  • 15

Pojavila se prva fotografija Alena Rizvanovića (26) koji je u Gracu ubio 3 osobe, kada je džipom naleteo na pešake i bicikliste koji su mu se u tom trenutku našli na putu. Austrijski mediji javljaju da je bio koncentrisan i odlučan u izvođenju svog krvavog pohoda na prolaznike.

PROFIL UBICE IZ GRACA: Terao ženu da nosi maramu, bio je nasilan i pristalica strožijeg tumačenja islama!

Na slici se vidi kako drži obe ruke na volanu i gleda pravo ispred sebe, kao da je apsolutno rešen da zgazi sve pred sobom. Rizvanović je uleteo u pešačku zonu pravo na ljude i u tom stravičnom trenutku je zabeležena ova fotografija.

Rizvanović, kog strani mediji opisuju kao krupnijeg čoveka kratke brade, ubijao je ljude u Gracu, kada je život izgubilo i jedno dete.

UBICA IZ BOSNE JE "MENTALNO NEURAVNOTEŽENA OSOBA": Saslušan osumnjičeni za masakr u Gracu

Ubici je juče određen pritvor nakon saslušanja, kada je utvrđeno da ne postoji razlog za njegovo smeštanje u specijalizovanu ustanovu.

Tokom saslušanja Rizvanović nije odgovorio na pitanje o motivu, samo je rekao da je mislio da ga neko juri i da je zbog toga krenuo vozilom ka ljudima, za koje je mislio da ga prate, kako je saopšteno iz tužilaštva.

(Telegraf.rs/ Izvor: xn--sterreich-z7a.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    24. jun 2015 | 14:49

    Ko god da je i odakle, treba ga na električnu stolicu!

  • ....

    24. jun 2015 | 14:21

    Zašto potencirate da je bosanski on nema ni bosanski pasoš više a s 4 godine je došao u graz on je austrijski proizvod a ne bosanski i prestanite više omalovažavati ostale bosansce s tim...

  • BANJALUKA

    24. jun 2015 | 16:26

    Jednom balija,uvijek balija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA