PREGAZILA NAJBOLJU SRPSKU BICIKLISTKINJU, PA POBEGLA: Jeleni Erić (19) polomljena noga i ugrožena karijera!

Auto nas je sve redom pokosio. Žena koja je vozila imala je 1,4 promila alkohola u krvi - priča Jelena

  • 5

Na Jelenu Erić (19) iz Kraljeva, reprezentativku Srbije u drumskom biciklizmu, naleteo je automobil dok je trenirala na Ibarskoj magistrali i polomio joj skočni zglob.

 

AUTOMOBIL SE PREVRNUO NA KROV: Dvoje povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Sajma! (FOTO)

 

Automobil je pored Jelene pokosio još dvojicu biciklista koji su sa njom vozili. Policija je ženu koja je pobegla sa lica mesta sustigla 50 kilometara dalje u Ušću.

 

- Krenuli smo na trening od oko 20 kilometara. Nismo ni morali, jer smo imali dan odmora, ali smo hteli da napravimo jedan lagani krug. Dok smo vozili u liniji u Konarevu, jedni iza drugih, a ja sam vodila grupu, samo me je nešto izdiglo u vazduh. Našla sam se na zemlji i videla da su i dvojica momaka takođe bili na zemlji. Auto nas je sve redom pokosio - priča Jelena.

 

Ona dodaje da, kada se pridigla, nikog nije bilo, a kada je pokušala da ustane, pala je u baru. Nekoliko minuta kasnije vratio se automobil u kome su bile dve žene.

 

- Jedna nas je pitala da li smo dobro, a kada smo rekli da smo pozvali policiju, pobegle su, ali smo videli tablice. Policajci su nam kasnije, rekli da su ih sustigli u Ušću. Žena koja je vozila bila je pod dejstvom alkohola, imala je oko 1,4 promila alkohola u krvi - rekla nam je Jelena.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    25. jun 2015 | 14:00

    Jeci brz oporavak i povratak u svet sporta a alkosu kazna po zakonu.

  • Ezra

    25. jun 2015 | 16:30

    imam jedno pitanje.da li se vozacka dobija dozivotno, ili moze da se oduzme dozivotno,za ovakve stvari ,i nasilnicku voznju to bi moralo da se uradi.

  • Boki

    25. jun 2015 | 20:04

    Dok nas pijani skotovi sve ne pobiju, država neće reagovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA