OVOG PUTA ĆETE STVARNO ZAPLAKATI: Ustao je iz svojih invalidskih kolica i HODAO do svoje diplome! (VIDEO)

Prijatelji, porodica i profesori su ustali, vrištali od sreće i podržali ovog hrabrog i upornog mladića velikim aplauzom

  • 3
Foto:Facebook/Parker Haller Foto:Facebook/Parker Haller

Tinejdžer Parker Haler (18) je ostao paralizovan posle stravične nesreće koja mu se dogodila pre tri godine. Međutim, on je šokirao svoju porodicu, prijatelje i nastavnike kada je ustao iz invalidskih kolica, kako bi zakoračio na pozornicu tokom manifestacije srednjoškolske mature.

Nesreća koja mu je promenila život dogodila se u Merilendu, kada je skočio u vodu i zaronio, a talas mu je bukvalno razbio kičmenu moždinu. Medicinski stručnjaci su mu rekli da ima manje od 5 odsto šansi da opet prohoda.

Međutim, prošle nedelje je uspeo samo pomoću štapa da ustane i pređe binu kako bi došao po svoju diplomu, i tako dokazao lekarima da su pogrešili. Svi učenici i zaposleni u školi u Dejlu u Virdžiniji su bili fascinirani njegovom istrajnošću. Ustali su, vrištali od sreće i podržali ga velikim aplauzom.

Kada je imao 15 godina, morao je da pauzira jednu godinu zbog povrede, a otkad se vratio, njegovi drugari ga nikad nisu videli bez njegovih kolica.

- Bilo je divno i uzbudljivo u isto vreme. Pokušao sam da ne razmišljam previše o tome kako ne bih posrnuo i pao, a time uništio momenat. Fokusirao sam se na to da pređem pozornicu - rekao je Parker.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    25. jun 2015 | 14:11

    Ma da,koda smo mi neke zenturace koje nemaju sta da rade pa ce samo da placu zbog vasih tekstova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA