Nikolić: Preispitaćemo pljačkaške privatizacije

Ja vam obećavam, svi krivci će biti kažnjeni. Bilo je privatizacija obavljenih po zakonu, ali je to iskorišćeno da bi fabrike stajale i da ne bi bile konkurencija onim fabrikama koje su za nekoga radile, rekao lider SNS-a u Inđiji

  • 0

Kandidat SNS-a za predsednika Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u Inđiji da će biti preispitane sve "pljačkaške privatizacije" i da će svi oni koji su u takvom poslu učestvovali biti kažnjeni.

- Postoje privatizacije koje su bile pljačkaške i Evropska unija je označila bar 20 takvih, a ima ih mnogo više - rekao je Nikolić ispred fabrike "Gumaplast" koja je, kako je ukazao, privatizovana pre pet godina, a sada ne radi.

On je objasnio da je reč o privatizaciji velikih uspešnih preduzeća i da mora da se istraži kako je došlo do toga.

- Ja vam obećavam, svi krivci će biti kažnjeni.  Bilo je privatizacija obavljenih po zakonu, ali je to iskorišćeno da bi fabrike stajale i da ne bi bile konkurencija onim fabrikama koje su za nekoga radile - rekao je Nikolić, i dodao da je bilo i onih koje su obavljene prljavim novcem.

U obraćanju okupljenima u Inđiji Nikolić je kazao da "razume sve one koji su pre četiri godine glasali za one koji su im nudili po hiljadu evra, 200.000 radnih mesta..."

-  Prošle su četiri godine i oni koji su dobili tih hiljadu evra i oni koji su dobili posao neka glasaju za one koji su im to i obećali - poručio je lider SNS-a.

(I. M. / Tanjug, foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA