SIVILO I DALJE NAD SRBIJOM: Danas kiša lije kao LUDA uz vetrove i grmljavinu. Evo kada će KONAČNO SUNCE DA NAM SINE!

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od osam do 14 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni

  • 5

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i relativno sveže vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima i sa najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 24 stepena.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u severnim i zapadnim krajevima biće suvo vreme sa dužim periodima sunčanog vremena.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od osam do 14 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno vreme, u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom, a mogući su kratkotrajni pljuskovi.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 12, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 3. jula, u subotu biti pretežno sunčano i toplije vreme.

Tokom noći na severozapadu očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom, kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom koje će se u nedelju proširiti i na ostale krajeve.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U ponedeljak će na severu i zapadu preovlađivati sunčano vreme, a iznad ostalih krajeva očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U utorak i sredu biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a zatim će do kraja perioda biti pretežno sunčano i toplije vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuburilos

    26. jun 2015 | 08:06

    Sa suncem il' bez njega, sivilo će ostati iznad Srbije.

  • Panco

    26. jun 2015 | 17:12

    Ne mogu da pogode vreme za popodne.Za cetvrtak javili suncano kisa padala.Za danas najavili KRATKOTRAJNI pljusak u beogradu a ceo dan kisa ne staje.Pojma oni nemaju ali pojna.A zasta primaju platu?!

  • Miki

    26. jun 2015 | 10:10

    Ja ne znam gde pada ta kisa al kod mene okolina Panceva kisa juce padala ceo dan a nije ni pola kante vode napunila onda znate kako je padala ko rosa... Danas kao pada opet kisa a evo kod mene pada kisa jedva vidljiva okom koliko ima sitne kapi i rosa ima krupnije kapi, ako ovako anstavi za pada mozda za mesec dana napunim kantu vode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA