GLUMICA SATAROM UBILA MAJKU I BABU: Evo kolika joj kazna zatvora preti!

Teodora Viktorović koja je satarom mučki ubila dve žene je na saslušanju priznala zločin. Rekla je da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala

  • 3

Protiv glumice Teodore Viktorović (39) Više tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu zbog sumnje da je u stanu u Mileševskoj ulici 2. marta satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).

KAJEM SE ŠTO SAM UBILA MAJKU I BAKU: Evo koga je Teodora okrivila za masakr satarom

Kako mediji prenose, unuci glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Đoke Ciganovića u seriji "Bolji život", na teret je stavljeno teško ubistvo i preti joj kazna do 40 godina zatvora. Prema nezvaničnim informacijama, sudski veštaci potvrdili su da je u vreme izvršenja dvostrukog ubistva glumica bila uračunljiva.

- Ona je na saslušanju priznala zločin. Rekla je da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila. Izjavila je i da joj je naročito žao zbog bake, jer joj ona ništa nije skrivila - kaže izvor iz istrage.

Na saslušanju Teodora, koja je mučki ubila dve žene satarom, detaljno objasnila da se veče uoči zločina posvađala s majkom, a da je svađa kulminirala kad je sledećeg jutra ustala da podgreje mleko za dete.

- Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta - opisala je ona stravičan zločin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    26. jun 2015 | 21:50

    Da li neko moze da objasni kakva je razlika izmedju ovog ubistva I ubistva Stele Gudelj ovoj preti 40god. a Stelinom ubici 15 god.

  • Смедеревац 1981

    26. jun 2015 | 21:21

    Nije kriva zena,puko joj film,sta je to cudno u danasnje vreme!? Ljudski zivot ko sibica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA