Silovao ćerku četiri godine

Monstruozni otac polno je zlostavljao svoju maloletnu ćerku od maja 2007. godine do juna 2011. godine. Od tada 16-godišnje ćerke je tražio i da ga oralno zadovoljava

  • 1

Presudom Županijskog suda u Varaždinu na 15 godina zatvora osuđen je I. H. zbog silovanja, zapuštanja i zlostavljanja deteta i nasilničkog ponašanja u porodici, piše Večernji list.

Monstruozni otac polno je zlostavljao svoju maloletnu ćerku od maja 2007. godine do juna 2011. godine.  Od tada 16-godišnje ćerke je tražio i da ga oralno zadovoljava, što je ona i činila strahujući da ne istuče nju i njenu majku. Devojka je često morala da se skida pred mlađom sestrom i majkom dok ju je on dirao i ljubio. Pred sestrama je tukao i njihovu majku, vređajući je da je "kurva i đubre", a obe je devojčice telesno kažnjavao za svaku ocenu.

Majka je u celoj priči optužena za zapostavljanje dece, jer je znala šta nasilnik radi njenim ćerkama, a nije ništa preduzela da to spreči.

(I. M. / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    31. oktobar 2012 | 15:58

    STRASNO!!! Ne pomaze tu ni zatvor..Bolestan mozak ce uvek biti bolestan! Sto pre treba da se uvede smrtna kazna zbog ovakvih slucajeva, pa da vidimo da li ce onda nekome pasti na pamet to da radi! I naravno da i majka mora da odgovara krivicno, jer ne postoji sila koja bi sprecila majku da zastiti svoje dete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA