VEŠTAK UTVRDIO: Milićev se kretao brže od dozvoljenih 50 km na sat!

Da se kretao brzinom do 54 kilometra na sat, a ne između 85 i 110, uočio bi mladiće koji su gurali ladu preko mosta, među kojima je bio i pokojni Luka

  • 8

Sudski veštak saobraćajne struke Stojan Stojanović izjavio je danas u Trećem osnovnom sudu da se Marko Milićev, u vreme kada je izazvao saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu u kojoj je poginuo Luka Jovanović, kretao brzinom između 85 i 110 kilometara na sat, što je daleko više od dozvoljene brzine od 50 kilometara na sat.

Veštak je posvedočio i da je na ulazu na most njegova brzina bila 32 kilometara na sat, ali da je onda ubrzao.

VOZAČ KANTRIMENA SE SASTAO SA SUPRUGOM NA SUDU! Nastavljeno suđenje Marku Milićevu

Prema recima veštaka, most je bio osvetljen, i da se Milićev kretao brzinom do 54 kilometra, uočio bi mladiće koji su gurali ladu preko mosta, među kojima je bio i pokojni Luka.

NOVI DETALJI U SLUČAJU KANTRIMEN: Evo šta je na suđenju Marku Milićevu rekao taksista

Optuženi Marko Milićev, podsetimo, tokom suđenja je odbio da kaže o kom se tačno modelu "minija" radi, ali je veštak danas potvrdio da je u pitanju kantrimen, kako je i navedeno u optuznici Trećeg osnovnog tužilastva. Kako je naveo, reč je o modelu iz 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mr.

    26. jun 2015 | 16:57

    Sta se on pravi blesav,nece da kaze ovo,nece da kaze ono...a neces? Ajde onda 40 god. u samicu kad si pored svega sto si uradio jos i bezobrazan...

  • Sinisa

    26. jun 2015 | 17:00

    Milicev je kriv,ali olaksavajuce okolnosti su to sto momci nisu smeli sa guraju auto po mostu vec da ga obeleze znakom trougao i pozovu pomoc,drugo nisu imali prsluke koji su obavezni u ovakvim situacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA