KRVAVI PIR MOGAO BITI SPREČEN? ISIS najavljivao pokolj još 19. juna, niko nije reagovao! (VIDEO)

Nadležni organi u Tunisu obavešteni su da ogranak Islamske države iz Libije planira da izvrši teroristički napad tokom meseca ramazana u Tunisu, a niko nije sprečio masakr

  • 2

Nakon terorističkog napada koji se danas dogodio u Tunisu, u kojem je stradalo 37 ljudi, spekuliše se da je ovaj masakr mogao biti sprečen jer je ISIS najavio napade u mesecu ramazana.

Teroristička organizacija Islamska država, najavila je saopštenjem da će u narednom periodu biti izvršeni krvavi napadi u Tunisu i Alžiru.

HRVATI U KRVAVOM GROTLU U TUNISU: Čak 19 njih se nalazi u gradu smrti!

Visoki bezbednosti krugovi u Alžiru i Tunisu, bili su obavešteni da pripadnici Islamske države planiraju da izvedu terorističke napade putničkim avionima na ekonomske i političke ciljeve u Alžiru i Tunisu počev od 19.juna.

NEMA POGINULIH NI POVREĐENIH SRBA U TUNISU: Ambasada potvrdila da su naši državljani dobro

Nadležni organi u Tunisu obavešteni su da ogranak Islamske države iz Libije planira da izvrši teroristički napad tokom meseca ramazana u Tunisu.

Foto: Tanjug/AP/Tunisia TV1 Foto: Tanjug/AP/Tunisia TV1

DA LI JE POČEO SVETI RAT: Masakr u Tunisu, odsecanje glave u Francuskoj, klanica u Kuvajtu! ISIS ostvaruje svoje planove! (FOTO) (VIDEO)

Neki sajtovi prenose da je otkrivena teroristička zavera Islamske države čiji se plan zasnivao na otmici putničkih aviona koji iz Evrope lete prema Tunisu i Alžiru.

Pripadnici Islamske države su se preselili u Tunis i Francusku gde čekaju signal da krenu u napad.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA