Dobro otvorite oči, jer ovo u životu niste videli: ŠVERC DROGE NA PUNOJ PLAŽI usred bela dana (VIDEO)

Na plaži La Atunara u Andaluziji, u pratnji dva vodena skutera, došao je brod na kojem je prema proceni bilo tri tone hašiša koji je bio spremljen za dalji transport

  • 2

Pre nekoliko dana telvizija iz Andaluzije, najjužnije pokrajine u Španiji, objavila je jedan krajnje interesantan video snimak. Naime, na njemu se vidi kako u jednu subotu u 11 sati ujutru, pred punom plažom na kojoj je bilo mnogo porodica sa decom, krijumčare drogu.

Na plaži La Atunara, u pratnji dva vodena skutera, došao je brod na kojem je prema proceni bilo tri tone hašiša koji je bio spremljen za dalji transport.

Oni koji su trebali da preuzmu tu drogu su ih čekali u blizini sa četiri terenska vozila, za koja se ispostavilo da su ukradena, a u čitavu akciju je bilo uključeno oko 20 osoba.

Činjenica je da nije tajna da policija u ovoj pokrajini subotom popodne radi u znatno slabijem timu nego obično, ipak je frapantan podatak da niko od policajaca se nije tu stvorio za pola sata, koliko je trajala čitava akcija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Andaluzia.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA