PRESLATKO: Labudovi izazvali haos u saobraćaju, pa dobili policijsku pratnju! (VIDEO)

Ovakav scenario se odigrao u Liverpulu, kada je saobraćaj bukvalno stao kako bi mama labud uspešno prevela preko puta svojih šest pačića

  • 0

Gužve u saobraćaju su velika napast za sve vozače. Ali ako ste saznali da je problem u saobraćaju nastao zbog porodice labudova koja prelazi put, mislimo da će vam bes zbog gužve momentalno nestati.

Ovakav scenario se odigrao u Liverpulu, kada je saobraćaj bukvalno stao kako bi mama labud uspešno prevela preko puta svojih šest pačića.

Ovaj sladak zastoj je ovekovečen i kamerom Džeja Hjuza (23), koji je primetio policijsko vozilo pod rotacijom.

- Kada sam ugledao policijsko vozilo nisam očekivao da će ono pratiti porodicu labudova - rekao je Džej i dodao da su policajci svojim vozilom prvo skupljali pačiće po putu kako bi im osigurali bezbedan prelazak.

- Iako je policija napravila zastoj, mislim da to nije smetalo vozačima. Svi su bili začuđeni scenom. Bilo je baš ludo videti to - zaključuje Džej.

Porodica labudova je imala oformljeno gnezdo u blizini ovog puta u Liverpulu i prelaskom istog želeli su samo da se vrate svojoj kući.

(Telegraf.rs / metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA