AVION PAO NA KUĆU: Troje ljudi poginulo! (VIDEO)

Identitet poginulih osoba neće biti objavljen dok Agencija o nesreći ne obavesti njihove porodice

  • 0

Tri putnika jednog manjeg aviona poginula su prilikom pada na jednu kuću u gradiću Plejnvil, jugozapadno od Bostona. Policija države Masačusets je saopštila da su život u nesreći u nedelju uveče izgubile dve odrasle i jedna maloletna osoba iz aviona.

TRAGEDIJA: Srušio se avion na Aljasci, 9 mrtvih!

Letelica tipa "Bičkraft BE36" poletela je sa aerodroma "Lankaster" u Pensilvaniji i trebalo je da sleti na "Norvud memorijal" u Masačusetsu.

Predstavnik federalnih vazduhoplovnih vlasti Džim Piters saopštio je da je avion oko šest časova po podne po lokalnom vremenu pao na dvospratnu kuću. Četvoročlana porodica koja je u njoj živela uspela je na vreme da pobegne nakon što je požar zahvatio objekat.

Jedan stanara, Majk Braun, rekao je za "San kronikal" da je bio ispred kuće i pekao roštilj, kada je čuo zvuk aviona, pogledao uvis i video kako je počeo da ponire. Čulo se pucketanje motora i tresak, a zatim se pojavio dim.

Vatrogasne ekipe na mestu nesreće pokušavale su da ugase požar tri sata posle nesreće, saopštilo je portparol masačusetske policije Dejv Prokopio.

Identitet poginulih osoba neće biti objavljen dok Agencija o nesreći ne obavesti njihove porodice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA