ZAKLJUČAVAJU VRTIĆE U STRAHU OD TERORISTA: Evo gde je najopasnije!

- Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu svim predškolskim ustanovama poslao je dopis u kome traži dosledno sprovođenje utvrđenih mera bezbednosti - kažu iz Sekretarijata

  • 2

Zbog učestalih terorističkih napada Islamske države širom sveta, MUP Srbije podigao je mere bezbednosti na viši nivo. Zato je u velikom broju državnih ustanova pojačano obezbeđenje, naročito u vrtićima.

U Sekretarijatu za obrazovanje kažu da je u svim predškolskim ustanovama zakonom utvrđena obaveza sprovođenja mera bezbednosti.

SRBIJI PRETI 15 TERORISTA! Evo koji gradovi će biti njihove mete

- Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu svim predškolskim ustanovama poslao je dopis u kome traži dosledno sprovođenje utvrđenih mera bezbednosti - kažu iz Sekretarijata.

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova kaže da se preduzima sve što je potrebno kako bi se odvratili eventualni napadi na Srbiju, te da građani ne bi trebalo da osećaju uznemirenost, jer policija čini sve kako bi sačuvala njihovu bezbednost.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

DA LI NAM PRETI ISIS? Azilanti usred Beograda otkrivaju da li se teroristi kriju među njima (FOTO)

- Svakodnevno radimo na procenama bezbednosne situacije i nećemo dozvoliti da građani budu laka meta, a duge cevi nose i pripadnici policije u drugim gradovima u svetu - navodi ministar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad mirkovic

    30. jun 2015 | 10:34

    i gde je najopasnije?od celog teksta sve pise u naslovu

  • kiza

    30. jun 2015 | 12:28

    Ulazna staklena vrata u vrticu su veoma velika i sigurna zastita od napada, posebno kada su zakljucana. Sto je sigurno, sigurno. Zakljucana 2 puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA