ŠUTIRAO ME DOK SAM BILA TRUDNA I PRETIO DA ĆE MI UBITI PORODICU: Potresna ispovest supruge ubice iz Graca! (VIDEO)

- Stajala sam na stepenicama, a on je eksplodirao i udario me u leđa. Počeo je da mi čupa kosu i nastavio da me udara... Konačno sam imala priliku da pozovem svoju majku koja je alarmirala policiju o ovom događaju - rekla je Elena Rizvanović, supruga Alena Rizvanovića koji je gazio i ubijao ljude u Gracu

  • 0

Elena Rizvanović, supruga Alena Rizvanovića koji je izvršio masakr u Gracu, u ekskluzivnom interjvuu za austrijsku televizijsku mrežu ORF (Österreichischer Rundfunk) otkriva detalje braka sa svojim mužem. Ona tvrdi da ju je on mučio i šutirao svaki dan, pa čak i kad je bila trudna.

PROFIL UBICE IZ GRACA: Terao ženu da nosi maramu, bio je nasilan i pristalica strožijeg tumačenja islama!

Poznati austrijski novinar Kristofa Feurštajn bio je šokiran informacijama koje mu je Elena otkrila u razgovoru.

Upoznali su se preko interneta i na samom početku joj se činilo da je on prijatna osoba. Ubrzo su se i venčali, kada je on počeo da pokazuje svoje pravo lice. Već u prvoj godini braka trpela je njegove udarce i svakodnevno psihičko zlostavljanje. Želela je da pobegne od njega kada je ostala u drugom stanju, ali nije uspela u tome jer nije imala novac, mobilni telefon, a ni pasoš.

PROCURELA FOTOGRAFIJA: Ovako je izgledao bosanski ubica dok je GAZIO I UBIJAO LJUDE u Gracu!

Nakon toga su usledile pretnje smrću njoj i njenoj porodici u BiH.

Printskrin:xn--sterreich-z7a.at Printskrin:xn--sterreich-z7a.at

- Hteo je da budem rob koji će da rađa decu, kuva i čisti. Želeo je da nosim maramu, a ja sam živela u strahu da će nešto uraditi mojoj porodici u Bosni. Kada je kupio pištolj, rekao mi je da će ih sve ubiti i baciti u more - pričala je Elena u emisiji "Thema".

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO): Snimljen trenutak u kom je Bosanac džipom uleteo u masu u Gracu, deca su bežala pred manijakom! (VIDEO)

- Stajala sam na stepenicama, a on je eksplodirao i udario me u leđa. Počeo je da mi čupa kosu i nastavio da me udara... Konačno sam imala priliku da pozovem svoju majku koja je alarmirala policiju o ovom događaju - dodala je ona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posle toga, devojka je smeštena u sklonište sa dvoje dece, kako je sama zahtevala.

- Kada sam čula za Alenov krvavi pohod, bila sam šokirana. Boli me samo kad pomislim da je to mogao uraditi - rekla je uplakana Rizvanović.

Pogledajte ceo intervju:

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA