Grobari pretukli Vučićevog sina Danila (14) zbog Zvezdinog šala!

Petorica huligana napala sina zamenika predsednika SNS kod TC "Ušće", kada se vraćao sa fudbalske utakmice Partizan - Crvena zvezda

  • 71

Danila Vučića (14), sina zamenika predsednika Srpske napredne stranke, pretukla su sinoć petorica navijača Partizana kada se vraćao sa fudbalske utakmice Partizan - Crvena zvezda(0:2).

Kako saznaje Telegraf.rs, Danilo je napadnut kod TC "Ušće" na Novom Beogradu, kada su petorica navijača nasrnula na njega, udarali ga nogama i ponižavali, a motiv napada je taj što je oko vrata imao navijački šal Crvene zvezde.

Aleksandar Vučić je poznati navijač Zvezde i uvek se isticao kao redovan posetilac utakmica na kojima nastupa njegov omiljeni tim, a u poslednje vreme je na utalkmice često dolazio upravo u pratnji sina Danila.

Zamenik predsednika SNS za Telegraf je potvrdio da su njegovog sina napali huligani u gradskom autobusu na liniji broj 83:

- Danilo se vraćao kući posle utakmice, nosio je oko vrata šal Crvene Zvezde. Njih petorica, verovatno navijača Partizana, čekali su da njegova dva drugara izađu iz autobusa i kad je ostao sam, negde kod "Ušća", skočili su na njega. Počeli su da ga šutiraju i ponižavaju - kaže Vučić u izjavi za Telegraf.

On dodaje da je, na sreću, sve prošlo bez težih posledica.

- Danilo nije povređen, ali su ostale traume, kao što bi ostale i svakom drugom dečaku, tinejdžeru, četrnaestogodišnjaku. Živimo u takvoj zemlji da smo, nažalost, počeli da se navikavamo na svakakva zla, pa i na ovakve stvari - konstatuje Vučić, koji je takođe svoje mladalačke dane provodio na Zvezdinom severu.

(D. Zlojutro, foto: Telegraf/Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tolle

    13. april 2012 | 03:38

    Ma cekajte, kakav dokaz postoji da su to navijaci Partizana?Na osnovu Zvezdinog sala???Znaci, kad napadnu nekoga ko nosi Adidas patike, to su simpatizeri Reebok-a?

  • miki

    13. april 2012 | 10:21

    junaci njih nekoliko na njega jednog

  • Jovana

    13. april 2012 | 11:09

    To nisu navijaci to je STOKA... pa on je dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA