Otvorena nova pošta u Lozoviku, najvećem moravskom selu! (FOTO)

Pošta Srbije nastoji da i u najmanjem mestu ima savremenu poštu, sa brzim i kvalitetnim servisima u prijatnim poslovnim ambijentima

  • 1

Milan Krkobabić direktor Pošte Srbije, otvorio je renoviranu poštu na teritoriji opštine Velika Plana, u Lozoviku, naselju sa 5.000 stanovnika.

Pošta Srbije nastoji da i u najmanjem mestu ima savremenu poštu sa brzim i kvalitetnim servisima u prijatnim poslovnim ambijentima.

- U sledećoj godini planiramo da obnovimo oko 20 odsto od 1.500 pošta širom Srbije, a prioritet će biti pošte u manjim mestima, kako bi poboljšali uslove rada poštarima i kvalitet usluge građanima. To je ukupno oko 300 pošta, za šta ćemo izdvojiti oko četiri miliona evra iz sopstvenih sredstava - rekao je Milan Krkobabić, dodajući da je Pošta uvek na usluzi građanima i privredi za razliku od banaka koje u trci za profitom biraju samo tržišno atraktivne zone.

U godini jubileja, kojim se može pohvaliti malo poslovnih kuća, Pošta Srbije je dokazala da kao nacionalna kompanija i verni pratilac života građana i privrede Srbije, uvek bira put napretka, negujući i čuvajući prave vrednosti koje su deo naše tradicije.

Foto: Promo Foto: Promo

- Tako u 16 opština u Srbiji nema nijedne banke. Ne mogu da zarade, pa odlaze. Ali tu smo mi, tu je Pošta Srbije. Gde god su građani Srbije, biće i Pošta - izjavio je direktor Krkobabić.

POŠTA KREĆE U OFANZIVU: Kreću usluge fiksne telefonije, menjačnice, osiguranje!

Naime, poštari su potvrdili da ne samo da donose lepe vesti, nego ih i stvaraju. Tako su, povodom svog jubileja, na poštanskoj karti Srbije ubeležili četiri nove pošte, i to u beogradskim naseljima "Stepa Stepanović" i Žarkovo, kao i u Paraćinu i ovde u Lozoviku.

Pošta Srbije nastoji da i u najmanjem mestu ima savremenu poštu i da naši građani i korisnici dobiju brzu i kvalitetnu uslugu u prijatnom poslovnom ambijentu. Ovaj koncept realizujemo iz sopstvenih sredstava, prisutni smo i bićemo prisutni sve dok postoji Srbija, tamo odakle su drugi odavno otišli za profitom.

Foto: Promo Foto: Promo

- Neto dobit Pošte Srbije u prvih pet meseci ove godine iznosila je 1,5 milijardi dinara, što je za 50 odsto bolji rezultat nego u istom periodu rekordne 2014. godine - rekao je direktor Krkobabić i najavio da će za nekoliko dana Pošta početi menjačke poslove, kao i intenzivnije pružanje konkurentnih integrisano-logističkih usluga.

Na objektu pošte u Lozoviku obavljeni su opsežni radovi adaptacije i detaljno preuređenje enterijera. Novi poslovni nameštaj, moderna računarska oprema i tri šaltera povezana su u jedinstveni informatički sistem Pošte Srbije.

Sve tradicionalne i savremene poštanske usluge su meštanima Lozovika dostupne na tri šaltera, dok su dva poštara zadužena za dostavu.

Foto: Promo Foto: Promo

- Bićemo brzi, bićemo efikasni i, što je najvažnije, bićemo jeftini - poručio je direktor Milan Krkobabić.

Pošta u Lozoviku, radiće svaki dan od 7.30 do 15 časova sa korisnicima. Tri šaltera i dva poštara biće na usluzi meštanima, ukoliko se ukaže potreba taj broj radnika biće povećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA