Dačić: Tadić i Nikolić će podeliti vlast u Srbiji "malo morgen"

Na mintingu u Sremskoj Mitrovici predsednički kandidat SPS-PUPS-JS citirao bivšeg šefa SPS-a Slobodana Miloševića

  • 0

Predsednički kandidat SPS-PUPS-JS Ivica Dačić je na mitingu u Sremskoj Mitrovici poručio svojim rivalima za mesto predsednika Srbije da će vladati "malo morgen". On je ujedno pozvao građane da na predstojećim izborima glasaju "za sebe" i ponovio svoj stav o odnosu stranih investitora prema sindikatima.

Dačić je pozvao građane Sremske Mitrovice da glasaju za sebe, uveren da će tako glasati za njega. Osim o svom programu, Dačić je, prema pisanju dnevnog lista "Kurir", pričao i o svojim protivkadidatima, Borisu Tadiću i Tomislavu Nikoliću i tom prilikom citirao bivšeg predsednika SPS Slobodana Miloševića.

- Ako smo minorni, zašto nas se plaše i što ne uništavaju bilborde Tadića i Nikolića? Oni misle da će podeliti vlast u Srbiji, ali moram da ponovim ono što je Milošević rekao: „malo morgen“ - poručio je Dačić

On je dodao da je stav te partije po pitanju odnosa stranih investitora prema sindikatima u Srbiji - jasan.

- U Srbiji investitori traže da pred njima radnici kleče, dok u Austriji i Nemačkoj poslodavci kleče pred radničkim sindikatima - rekao je Dačić.

(M. S. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA