ISKASAPIO ČOVEKA PA VIKAO: IZBACITE DEMONA IZ MENE! Ovo su najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA u Vrbasu!

Najnoviji detalji krvavog ubistva u Vrbasu kada je Aleksandar B. iz čista mira nožem ubio Dragutina V. (62)

  • 3

Aleksandar B. (29) je pre neki dan u centru Vrbasa izbo nožem Dragutina V. (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, od ranije poznat policiji, a kada je izbo čoveka vikao je na sav glas "IZBACITE DEMONA IZ MENE!"

UBICA IZ VRBASA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Napadao je i pre NOŽEM, policija je znala ko je on!

- Dragutin (žrtva) se čitavog života mučio u selo je došao sa jednom torbom. Oženio se i dobio šestoro dece. Pre godinu dana konačno je porodici obezbedio krov nad glavom i kada je trebao da uživa, monstrum ga je ni krivog ni dužnog ubio na ulici - kaže za "Kurir" Duško Stanković (54) zet ubijenog Dragutina.

SRPSKI HOROR: Juče izašao iz zatvora, danas HLADNOKRVNO NASMRT IZBO prvog čoveka na kog je naleteo! (FOTO)

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

- Moj suprug je toga dana vodio oca do biroa. Ubica ga je napao s leđa kada je krenuo na stanicu. Uradio je to bez ikakvog razloga - kaže uplakana Katarina, ćerka Dragutina i ističe da će za ovo neko morati da odgovara.

- Čovek je prolazio kada je taj ludak iz čista mira skočio na njega i ubo ga kuhinjskim nožem u leđa. Počeli su da se tuku, nesrećni Dragutin je pokušao da se otme od Aleksandra, ali on je nastavio da ga napada i ubada. Žene i deca su počele da vrište i beže ka ambulanti, obojica su bila krvava. Izbodeni čovek legao je na travu, a kada je čuo sirene pored njega legao je i ubica. U prvi mah se pravio i da je on povređen, a kada je stigla hitna pomoć, počeo je da viče: Izbacite demona iz mene! On mi je rekao da ga ubijem!" - priča žena koja je bila očevidac ovog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mIKI

    2. jul 2015 | 08:47

    Tako nam treba kad smo dozvolili da nam nepismeni ljudi sa kupljenim diplomama vode drzavu. Uvazeni lekar pustio na slobodu neuracunljivu osobu kojoj ovo nije prvi incident vec je zbog toga i smestena u bolnicu. Sta reci. No sve se moze lako resiti, samo kad bi neko hteo ili znao kako treba. Postoje sudovi, ali lekari naravno imaju novca i veza pa je pitanje kako bi se sve to zavrsilo. U Titovo vreme ovakve stvari su se vrlo retko desavale, a i kada su se desile brzo su rasvetljene i vise se nisu mogle ponoviti. Tad je sve bilo uredjeno zakonski i zakon se uglavnom postovao, jedan obican kucni savet u jednoj zgradi bio je organizovaniji nego nase drzavno rukovodstvo danas. Samo napred interesu je me bas dokle ce ovo trajati. Pozdrav.

  • Cobi ns

    2. jul 2015 | 09:24

    Katastrofa od države,da ne postoje ustanove za psihički obolele ljude i da se "puštaju"na ulicu tek tako.....pa mi smo postali jedna bagra od države!!!??Glavno da ima za skupocene automobile u kojim se voze političari....!!!

  • E

    2. jul 2015 | 11:04

    Ma bas bi ga izvadila iz tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA