DVE JEZIVE NESREĆE: Prevrnula se DVA ŠLEPERA u razmaku od nekoliko kilometara, ima povređenih! (FOTO)

U jednoj nesreći se prevrnuo šleper kod Mladenovca, a par kilometara dalje prevrnut je još jedan šleper na autoputu u smeru ka Nišu

  • 21

Dve saobraćajne nesreće dogodile su se  jutros u razmaku od samo par kilometara.

U jednoj se prevrnuo šleper kod Mladenovca, a par kilometara dalje prevrnut je još jedan šleper na autoputu u smeru ka Nišu.

Oba vozača šlepera su povređena kao i jedan suvozač koji se vozio u jednom od kamiona.

Još uvek nije poznato šta je uzrok ovih nesreća.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOKO

    2. jul 2015 | 09:16

    SPAVANJE JE OBAVEZNO !!!

  • dggfhkfgjgg

    2. jul 2015 | 09:38

    Zna se razlog ali nadlezni organi to precutkuju i prebacuju krivicu na vozace na umor.Razlog su duboki kolotrazi na autoputu pa maloiskusni vozaci apogotovo strani kad naidu na njih pokusavaju naglim manevrima da vrate vozilo na putanju sto je pogubno za njih i onda dode do prevrtanja ili izletanja sa puta.I nedavna nesreca kod nisa mislim da je posledica kolotraga koji su na tom mestu toliko duboki da ih je nemoguce savladati a Nastali su jos pre par godina.Mi stariji vozaci koji smo cesto na toj relaciji znamo za taj problem i secemo desnu traku ali kad naide neki novajlija on jednostavno nezna u prvom momentu sta je razlog izbacivanja njegovog kamiona iz putanje i refleksna borba sa upravljacem dovodi do nesrece.

  • Rudi

    2. jul 2015 | 10:28

    Osvestite tu policiju zaboga sta se to kod nas desava..kaznjavajte te poremecene vozaca kamijona oni su horo na putevima sta sve radi u Kabini.putujem godine po srbiji sta sve vidim na putevima to je strasno..ne samo nasi nego i bugari i rumuni a nasi su prvi..udrite ih po djipu pa kome dosadi..e tako je u zapadnim zemlja,Hvala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA