TUGA U IVANIĆ GRADU: Mladića (21) nasmrt pretukli palicom

- Trebali smo da imamo svatove, a ne da idemo na sahranu - tihim glasom govori nam Dražen Matijević (47) iz Ivanić Grada

  • 2

Policija je uhvatila Nina D. (21) iz Hrvatske, nakon što je butalno premlatio Martina (21), i prijavila ga za pokušaj ubistva. Osumnjičeni je trenuto u jednomesečnom istražnom zatvoru.

ISKASAPIO ČOVEKA PA VIKAO: IZBACITE DEMONA IZ MENE! Ovo su najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA u Vrbasu!

- Trebalo je da idemo svatove, a ne da idemo na sahranu - tihim glasom govori nam Dražen Matijević (47) iz Ivanić Grada.

Ni on ni supruga Danijela još se ne mogu pomiriti s tim da nikad više neće videti starijeg sina Martina (21).

Vest da je, šest dana nakon brutalnog premlaćivanja u Ivanić Gradu, preminuo u utorak u 9:50 u KB-u Dubrava, potpuno ih je slomila. Martin je bio s bratom povodom paljenja badnjaka za Ivanovo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Tad je stigao auto u kojem su bila četiri starija momka. Počeli su da prave gluposti, a mi smo pokušali da ih smirimo, ali su nas počeli gurati i udarati. Pomerili smo se za šank, a minut kasnije video sam da je petnaestak ljudi trčalo za Martinom. Zatekao sam brata kako leži bez svesti u lokvi krvi - ispričao je Mateo.

Izbezumljen je nazvao oca i s njim se zaputio u KB Dubrava.

U bolnicu je Martin stigao bez svesti s teškim povredama glave. Odmah su ga primili na Odeljenje za intenzivnu njegu.

Sina je Dražen prvi put video sedam sati kasnije na bolničkom hodniku, dok su ga kolicima vozili na CT. Pretraga je pokazala šest hematoma glave i puknuće baze lobanje. Uprkos svim lekarskim naporima, Martin je preminuo.

Njegov otac tvrdi da do danas nije dobio nikakvo službeno obaveštenje. Od policije je tek saznao da su uhvatili jednog od napadača, međutim, ne zna o kome je reč. Čuo je da su ga pretukli teleskopskom palicom, ali motiv još ne znaju. Njegova supruga Danijela ne prestaje da plače i ne može da razgovara.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA