Ova žena se izgubila u šumi, porodila se, borila se protiv pčela i živela na jabukama... (VIDEO)

- Plakala sam, bila sam presrećna, mislila sam da ćemo da umremo. Tako mi je drago što nas je ipak neko ugledao - rekla je nesrećna žena

  • 2

Amber Pangborn (35) se borila protiv pčela i komaraca, zapalila požar i hranila se jabukama u usamljenoj šumi u Severnoj Kaliforniji, kako bi preživela. Priča je još neverovatnija kad saznate da se ona neposredno pre toga porodila i uspela da sačuva i život svog deteta.

MISTERIJA ZABRANJENE ŠUME U KOJOJ JE UMRLO 300.000 LJUDI: Ni danas u nju niko ne sme da kroči! (VIDEO)

Nju je zadesila ova sudbina kada je odlučila da krene nepoznatom prečicom do kuće svojih roditelja pre porođaja. Tada se izgubila.

- Mislila sam da ću da umrem. Nije bilo dometa, nije bilo... nije bilo ničega - rekla je nesrećna žena.

Međutim, beba nije mogla da čeka i mlada mama je morala sama da se porodi u šumi. Amber je svojoj ćerki dala ime Marisa.

Žena se borila protiv komaraca, pčela i insekata koji su ih napadali, a pokušala je da zapali vatru i tako privuče pažnju istražiteljima, koji su je upravo na ovaj način i pronašli.

- Plakala sam, bila sam presrećna, mislila sam da ćemo da umremo. Tako mi je drago što nas je ipak neko ugledao - dodala je.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: latimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot #1

    2. jul 2015 | 18:13

    Takvim nesto moze da padne na pamet samo polupanim amerikancima koji nemaju pojma sta je za njih dobro a sta ne, Mora neko da im kaze prvo preko tv-a!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA