Ovo je UBICA kojeg je zaposeo DEMON, pa je NASMRT izbo prvog čoveka na kog je naleteo!

- Krajem maja prošle godine Aleksandar Burda (29) kratkom sekirom je napao dečka iz Zaječara na autobuskoj stanici - kažu meštani ovog grada

  • 5

Aleksandar Burda (29) je pre neki dan u centru Vrbasa izbo nožem Dragutina Vukićević (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, od ranije poznat policiji, a kada je izbo čoveka vikao je na sav glas "IZBACITE DEMONA IZ MENE!"

- Dragutin (žrtva) se čitavog života mučio, a u selo je došao s jednom torbom. Oženio se i dobio šestoro dece. Pre godinu dana konačno je porodici obezbedio krov nad glavom i kada je trebalo da uživa, monstrum ga je ni krivog ni dužnog ubio na ulici - rekao je za medije Duško Stanković (54), zet ubijenog Dragutina.

ISKASAPIO ČOVEKA PA VIKAO: IZBACITE DEMONA IZ MENE! Ovo su najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA u Vrbasu!

- Moj suprug je toga dana vodio oca do biroa. Ubica ga je napao s leđa kada je krenuo na stanicu. Uradio je to bez ikakvog razloga - dodala je uplakana Katarina, ćerka Dragutina ističući za beogradske medije da će za ovo neko morati da odgovara.

UBICA IZ VRBASA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Napadao je i pre NOŽEM, policija je znala ko je on!

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

- Čovek je prolazio kada je taj ludak iz čista mira skočio na njega i ubo ga kuhinjskim nožem u leđa. Počeli su da se tuku, nesrećni Dragutin je pokušao da se otme od Aleksandra, ali on je nastavio da ga napada i ubada. Žene i deca su počele da vrište i beže ka ambulanti, obojica su bila krvava. Izbodeni čovek legao je na travu, a kada je čuo sirene pored njega legao je i ubica. U prvi mah se pravio i da je on povređen, a kada je stigla hitna pomoć, počeo je da viče: Izbacite demona iz mene! On mi je rekao da ga ubijem! - priča žena koja je bila očevidac ovog događaja.

Stanovnici Vrbasa su i ranije znali da je Aleksandar opasan čovek.

Prema izjavama nekolicine meštana, krajem maja prošle godine kratkom sekirom je napao dečka iz Zaječara na autobuskoj stanici. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    2. jul 2015 | 16:49

    Zvizni ga 40 godina pa ce demon da se smiri ko bela lala...

  • Saša

    2. jul 2015 | 17:00

    Stanovnici Vrbas su znali da je opasan čovek. ..po ko zna koji put čitam da su komšije, stanovnici, ljudi znali uvek ko je opasan i ko je kakav...za ovo su krivi prvo društvo a onda i država. Pa pobogu ako znate ko je opasan i labilan prijavite ga nadležnima. Ali svako gleda svoju gu*icu, zato nam i jeste ovako.

  • Zeljko PSG ex JSO

    2. jul 2015 | 16:01

    Samo sat vremena,izbacio bi ja tebi demona pa bi ti bio kao snasa ali snasa za primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA